Új hozzászólás Aktív témák

  • ff-thomas

    aktív tag

    válasz Black-core #32056 üzenetére

    @Black-core: ha a BTC címüket, vagy a tranzakció azonosítót beírod egy block explorerbe, ott látod, hogy honnan-hová mozog a bitcoin, de kb. lényegtelen..

    letiltani nyilván nem tudja senki, mivel nem áll a bitcoin felett egy szabályozó szervezet. azt lehet, hogy megteszik a nagyobb tőzsdék, hogy nem engednek ahhoz a tárcához kapcsolódó tranzakciót bejuttatni hozzájuk, de ez nyilván kikerülhető egy shapeshift-tel pl., vagy kisebb tőzsdéken apránként át lehet forgatni ekkor is, nem fogja mindenki kitiltani.. (pláne egyszerű lesz a tolvaj dolga, ha majd aktívan működik az atomic swap feature)

    kártalanításra ne számíts, lehet bármekkora összefogás (mtgoxnál sokkal több pénz veszett el). ami plusz poén az egészben, hogy szerintem a bizalomvesztést is viszonylag rövid idő alatt le tudnák győzni, még csak más néven, más céggel, stb. sem kéne újraindítaniuk, nyugodtan visszakapcsolhatják nicehash néven. legfeljebb napi kifizetéseket adnak. ha náluk a bányász többet tud profitálni, akkor a legtöbb bányászt nem érdekli, hogy mi történt a nicehashnél korábban (főleg, ha még 1 hétnyi termést sem kell kockáztatni). és nekem emiatt is bűzlik a dolog. mert ugye ott a korábban linkelt szlovén cikk a tulajdonosokról, meg az a tény, hogy nem cold walletben tárolták a coinokat, pláne ennyit.. ez extrán gyanús.. de majd meglátjuk, mi lesz velük, az mtgox ügyvezetőjét is meghurcolták, végül nemrég felmentette a bíróság. az igazság meg "odaát van", sosem tudjuk meg, mi történt valójában.

    [ Szerkesztve ]

    find a way or make one..

Új hozzászólás Aktív témák