Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
A magyar áram ára a legolcsóbbak között van az Eu-n belül, Németországban pl majd 3x ennyibe kerül mint nálunk, lakossági felhasználásról beszélek. Ott jóval nehezebb dolguk van a bányászoknak.
De az is igaz, hogy Szerbiában feleannyi mint nálunk az áram, Ukrajnában harmadennyi..Táblázat:
-
Smithy87
senior tag
A winminert sikerült valakinek stabil működésre birni? Nekem leáll lefagy stb.
-
LógaGéza
veterán
válasz Tocso76 #32453 üzenetére
Én is igy jártam, bár még coint oda nem utaltam. Gondolom a First name - Last name hiba... Múlthéten nyitottam emiatt egy ticketet, majd kiderül mit reagálnak.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
Yany
addikt
Uhh, bárcsak segíthetnék, de a gép Mo-n, én meg külföldön és nem csináltunk jegyzeteket. Az a link alapvetően jó, amit a cikkben hivatkozok, annyit kellett csak módosítanunk, hogy a keresztrúd, amire felfekszenek a kártyák, az nem a tartóoszlopoknál van, hanem annál egy 5-6 cm-rel hátrébb.
Méretben szinte minden ugyanaz, mint az eredeti anyagban, csak ezen a tartó részen módosítottunk. Talán ezek a képek mutatják meg a legjobban: Rig frame módosítás
Valószínűleg részben annak is köszönhető volt, hogy hozzá kellett nyúlnunk, hogy vastagabb farudakat használtunk. Egyébként ha valaki nem akar szöszölni a kerettel, az Ikeában lehet kapni fém polcot, ami állítólag tökéletes bányapolcnak. Nem próbáltam, de láttam élőben egy spájzban és simán el tudom hinni, hogy működik:
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
aleister
veterán
Srácok!
Ti be tudtok lépni Kraken-be?
Az nem újdonság, hogy nem működik az oldal, de most nem http hibaüzenetet ad, hanem folyamatosan Invalid Login hibát. Mintha nem lenne loginom.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Papirember
csendes újonc
Kiszamolo bacsi velemenye a bitcoinrol,es a banyaszokrol:
Legjobb resz:
,,Nem hiszem, hogy ezt túl sokáig hagynák még. Nagyon egyszerű megroppantani az egész rendszert, elég megtiltani a rendes pénzre váltás lehetőségét, blokkolni kell minden IP címet, amin keresztül eladni vagy venni lehet kriptopénzt és a bányászokat be kell zárni, elkobozni a gépparkot és börtönbe csukni őket"
-
aleister
veterán
válasz klykkly #32459 üzenetére
Igen, sebességben rendben van (már a login képernyőig ), de a belépés hibát ad. Nekem még csak a jelszó reset mél sem jött meg fél óra alatt.
szerk: na most már jön a jól ismert 520-as hiba
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok .Valaki megtudná mondani amit a gpu-z mutat fogyasztast az kb valós?Vettem 4db r9 290et és meg vagyok elégedve velük simán 110mh felett mennek ,de nem nyúzom őket. 150w ot mutat nekem kártyánként visszavéve.Ha igaz a fogyasztás akkor garin kivül minek 390es stb ?
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
Dr. Romano
veterán
ETN-nél a poolokon a pending összegek egy idő után elvesznek ha nem kerülnek kifizetésre? Csak azért kérdezem mert ezen a poolon ~2 nap után nullázodott a pendingem, míg a többi poolon még mindig ott van az összeg több napja.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
kugli81
aktív tag
sensor-vddc és current power in ott ugrál , max 160w -ra megy fel..Sajna nincs most mérőm amivel lemérjem,de ha 200w alatt van akkor veszek még jó kártyánknak tünnek .Van hangosabb verzió ,de még ha hütést is veszek hamarabb visszajön az ára mint egy 390esnek...
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
Alvin_ti4200
félisten
Ismét elindult az LTC, ki tudja, hol áll meg
-
őstag
válasz Alvin_ti4200 #32471 üzenetére
Kéccá!
-
aleister
veterán
válasz tom120514 #32474 üzenetére
Pont hogy a túl sok próbálkozástól lett letiltva a fiókom.Szóval ezt már végetelen+1szer is próbálhatom, akkor sem fogok vele belépni.
Felvettem hibajegynek. Rögtön válaszolt is a support egy szabványlevéllel. Megválaszolok pár kérdést nekik, tán vissza tudják állítani. De tényleg ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Tudtok olyan váltót, ami:
- tud SEPA-t vagy bármi módot, hogy a honi bankszámlámra kerüljön az usd vagy euro
- váltja az ETH-t, ZEC-et
- megbízható
?Köszi előre is!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
mepet
addikt
válasz kugli81 #32470 üzenetére
De annak a változónak mi a neve, aminek az értéke 160W? Vagy hogy kérdezzem?
Nálam csak és kizárólag ilyen változó van, aminek a mértékegysége [W]: GPU only Power draw. Az pedig ahogy a nevében is benne van: GPU only, tehát csak a mag fogyasztása. Nincs benne a memória és az egyéb elemekre eső fogyasztás. De erre a GPU-Z fel is hívja a figyelmet. Pl, egy RX550 4GB esetén:
-
AGE-T
őstag
válasz Tamás9x #32449 üzenetére
Ilyet találok, 6-os verziót már nem látok.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
bobalazs
nagyúr
válasz Dr. Romano #32467 üzenetére
Nekem a hashparty poolon nullázódott.
-
Alvin_ti4200
félisten
Van valakinek tippje/infója amúgy, mi tolja felfelé egy pár napja az LTC-t?
-
Papirember
csendes újonc
válasz Alvin_ti4200 #32483 üzenetére
Hat a kereslet! De add el ha nem birod a nyomast. Nekem meg a 3-4 evvel ezelotti banyaszott mennyiseg is megvan,es meg egy darabot nem adtam el belöle.
-
mepet
addikt
válasz Alvin_ti4200 #32483 üzenetére
A mindenhol alaposan behírezett új marketingkampányuk, amellyel végre megtörték az állóvizet? Vagy méginkább az az alapján indult spekuláció spirál?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Papirember #32484 üzenetére
Nem is a veszteség lehetősége fáj (most éppen pluszban vagyok), hanem az a szokás idegesít, hogy negyed óránként csekkolom az árfolyamot és ez elvonja a figyelmemet más dolgokról. Ez az, ami nagyon nem jó, annyira nem áll benne sok pénzem (~110k-ért vettem reggel), hogy falnak menjek tőle, ha zuhan 20-30%-ot, inkább csak a "nem biztos, hogy ez mindent figyelembe véve megéri" dolog foglalkoztat - hogy csinálhatnék olyasmit is hasonló energia befektetéssel, ami biztosan termel némi pénzt
mepet: le vagyok maradva, tudsz dobni egy linket?
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz Alvin_ti4200 #32486 üzenetére
Egy tipp: én a Crypto Trade topicból tudok róla.
[ Szerkesztve ]
-
szabi777
tag
Sziasztok,
kb 30 db office PC-t be tudnék fogni bányászatra. Video kártya felejtős, az i3-as CPU-kkal menne a bányászat.
Érdemes lenne egyáltalán belefogni ? (nyilván havi pár ezer forintét nem...) Melyik fajtát ajánljátok bányászatra ?
Az áramfogyasztás másodlagos per pillanat,mert a gépek éjjel-nappal mennek..Köszi
-
s7evcsenko
addikt
Ha hardver walleten tartom a coinjaimat, és ezek közül valamelyik átesik egy forkon, akkor az így kapott "ingyen coin" is jóváíródik a hardveren valami úton-módon?
Vagy ilyenkor az bukó?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
bobalazs
nagyúr
válasz s7evcsenko #32491 üzenetére
nincs bukó. utánajárással, vagy konvertálással vagy istentudja milyen módon, de vissza lehet hozni a forgalomba.
-
Tamás9x
őstag
válasz szabi777 #32488 üzenetére
Ha nem azonnal akarod, hogy megtérüljön akkor simán, munkaidő után mehet reggel 8-ig ezt egy .Bat fájl-al meg tudod oldani valami kis ismeretlen coint szednék a helyedben, mert akár be is jöhet pl BTCZ vagy ETN... sok kicsi sokra mehet.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Vigilante
őstag
válasz varmi2 #32490 üzenetére
Monero-ra nem jók az i3-asok?
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
sanzi89
addikt
válasz Vigilante #32494 üzenetére
Attól függ, milyen i3. Ha nem tud hardveres AES-t akkor alig kapar valamit (30 h/s kb.?).
Magyarul 20 gép alig tud többet, mint egy 2GB-os RX560-as 35k-ért. Én nem szenvednék vele biztosan.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Because
őstag
megrendeltem 2 db Sapphire RX560 4GB GDDR5 PULSE OC-t, aztán ráállok én is valami kisebb coinokra hátha lesz még egyszer Budán kutyavásár
-
Ferenc.
tag
Nekem is az a taktikám, hogy most teljesen értéktelen, de ami még nincs kibányászva, olyan Coint akarok szedni. Ennek van realitása? Pl minden nap adnak ki új coint, rá kellene ugrani az első nap, mikor még alig bányásszák, hogy jó sok jöjjön belőle rövid idő alatt, nyilván nem lehetne eladni max fél dollárért, de aztán hátha egyszer felmegy az ára..
-
AAntii
őstag
válasz Ferenc. #32497 üzenetére
Nem tudom már ki vizsgálódott ebben a topikban, de emlékszem olyan hozzászólásra, hogy a shitcoinok nagy részét az elmúlt 3-4 évben legalább egyszer pumpálták, az egyiket jobban, a másikat kevésbé. Szóval ez is lehet egy taktika, de ez már nem bányászat, hanem szerencsejáték
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Vigilante
őstag
+1
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- BMW topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tőzsde és gazdaság
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest