Új hozzászólás Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz ubyegon2 #26880 üzenetére

    Te nem figyelsz, nem én. :D
    Azt írod:
    "Mivel Te figyelsz, így feleslegesen írom le, hogy hol írtam le nemrég a hibák sorait!
    (#26869) ubyegon2 utolsó két sora, azaz 197.,198. sor a weak/bad sector mennyisége"

    HOLOTT reagáltam, ezt: (#26879) mzx
    Ehhez a hsz-emhez mit szólsz? Tanulni szertnék ebből, mert vagy te tévedsz, vagy a link írója.
    A te smart értékeidnél is a VALUE nagyobb, mint a THRESH, akár az enyémnél. Ezt akarom érteni, h csak ennyi szempont számít ennél? Hiszen érteni csak az alapján tudom, amit a linken írnak, meg amit te írsz, és azok egyelőre ellentmondanak egymásnak! :)

    Hohó! Mint idézted, te először csak a 197 és 198 ról tettél említést! És az még mindig ellentétes következtetéső a soraidból, mint a link írójánál!
    (A 195-öt mint konkrét sorszámot csak most említed! Na azt már értem! A 195-öt. Az oké. De azt eddig nem írtad, h a 195 is. Csak h 22 milliot emlegetted.. de mit tudtam én ,h a 195-ös sorsnál van az a valami 22 millio... az adattengerből honnan tudtam volna, ha egyszer először csak a 197 és 198 -t említetted...?)
    "Javallom keresd meg a linkelt HDS topicot, ők értenek hozzá!"
    MOST, HOGY A 195-t végre említetted, így már tudom MOSTANTÓL, h miért a 3-asPNG-t mutassam azon topic-osoknak. Egyébként tengap javallottad a hdd topic-ot, oda is irtam! _Igazán megfogadom a tanácsaidat! Csak hát szeretm érteni, ami eltér a szavaidból, másokhoz képest! Ez csak nem baj? ;) hiszen ez azt jelenti ,h vagy te tévedsz, vagy a másik illető. Ki kellé derítenem, melyikőtök, máskulonben nem fogom tudni a helyes választ. :) Logikus. ;) Ebből következően nem vagy tévedhetetlen! Ami ne mis gond... cska az a gond, h tévedhetetlennek hiszed magad, ha egyszer úgy fogalmazol, h MINDENT meg kéne fogadja ka szavaidból. Annál én kritkusabban gondolkodó vagyok! ;) Lásd: az előző okfejtésem - olykor más szaértő ellentmond neked. ;) Elolvasok mindent, azt is , ha éppenséggel te és aegy másik szaki ellentéteset ír. :) Mindenból hajlamos vagyok okulni, tanulni. :) Legalább is azon vagyok...

    "Arra se emlékszem, hogy reggel melyik disztróról bootoltam be"
    Ehhez a következő hozzáfűzni valóm van - elírásomat javítva idézem magamat:
    "Nem az a baj, ha nem figyel valaki, hanem ha olyan megállapítást tesz, ami téves amiatt, mert nem figyelt. Nem kötelező figyelni, de akkor bírálni se AZT, amire nem figyelt az illető. Így korrekt."

    "Bocs a rossz kommunikációért, de finoman szólva 100 felé vagyok forgácsolódva és így próbálok fókuszálni erre a problémakörre is! 10 óra meló után és asszony meg nyekereg, hogy vele is gépen keresztül fogok- e kommunikálni, ha egyáltalán. "

    Mondom, mindettől függetlenül nagyon értékelem ,h segítesz nekem és többnyire sikeresen! :) Részvétem, hogy többen terhelnek téged... Egyébként meg nekem is vannak kommunikációs hibáim, lásd pl szómenéseim ;) , de azért próbálkozom az ideális felé, amiben cska tudok, én is. :) A türelmedet értékelem. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák