Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heinci
tag
ROM Managert feltettem, így már be tudok bootolni recoverybe...
-
Czimby
addikt
Írtam, hogy irreálisan gyorsan merült az akkum.
Letöröltem a Google+ -t és a Raging Thundert.
Úgy néz ki valameikük volt a ludas, mert azóta normális tempóban merül.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Miért laggol ennyire a v20o ??
Tegnap este raktam fel, de valami iszonyat a launcher.Melyik ROM a legnormálisabb működésre ?
Üdv !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
sheep
addikt
válasz eladogeppc #11454 üzenetére
rakj fel pl launcher pro-t
a gyári felületek kb minden telefonon laggolnak
amúgy felrakás után factory resetet csináltál-e?[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
cerb
tag
sziasztok!
v20o van a telefonomon, az amit Bubustól töltöttem le.
probléma 1:Egyrészt nem sikerütl rootolni(ott a superuser, és pl az akksi kalibráció ment probléma nélkül, viszont a rom toolbox már nem csinált semmi, hiába akartam törölni programokat
probléma 2:
zene lejátszásnál minden szám végére ugyan annak a számnak kb az első egy másodpercét bejátsza, és csak ezután vált a következő számra. marha idegesítő. nem produkálja minden lemeznél, de mégsem a fileok sérültek meg, számítógépre dugva problémamentesen megy minden.tapasztalta valaki még ugyan ezeket, illetve tudtok rá megoldást?
köszi!
-
bubus66
nagyúr
válasz heinci #11451 üzenetére
(#11451) heinci
Ha a SmartFlashToolsal rakod fel akkor automatikusan a recovery jön be az első újra indításnál.
Le van irva, hogy rootolni a Superuser.zip-pel lehet. Ha meg tudom oldna csak a rootot akkor úgy is felteszem.
Ha ROM Manager fel ment root jog nélkül hogyan léptél be a recoverybe írd már meg légyszi? Kíváncsi vagyok, rá mert nekem nem sikerült.
(#11458) eladogeppc
Melyik V20O TETTED FEL? Ha ne teszed fel előtte a superuser.zipet az SD-re nem is fogod tudni rootolni. A Rom tool box helyett ajánlom ezt neked,ha sikerült rootolni, a ROM toolbox sem működik root nélkül.
Ezzel el tudod távolítani a programokat root jog kell hozzá? [link][ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
eladogeppc
veterán
válasz bubus66 #11460 üzenetére
Hali !
Gyári magyar v20o-t raktam fel.
Root nem érdekel.
Nekem gyári ROM-kell, ami nem laggol.v20n laggol, vagy az jó ????
Illetve Zeus 6.22 ROM mennyire használható a hétköznapokban ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #11460 üzenetére
(#11458) eladogeppc
Nem neked szántam bocsi
(#11457) cerb Neki!!!!!!!!!!!!!
Melyik V20O TETTED FEL? Ha ne teszed fel előtte a superuser.zipet az SD-re nem is fogod tudni rootolni. A Rom tool box helyett ajánlom ezt neked,ha sikerült rootolni, a ROM toolbox sem működik root nélkül.
Ezzel el tudod távolítani a programokat root jog kell hozzá?eladogeppc
Meg Találod a gyári Romot is. Én a TMO HUNT Használom rootal eddig semmi problémám nincsen. De amíg a gyári V20O HUN-t használta azzal sem volt semmi baj. A V20N nem tudom nem használtam csak addig amíg meg kaptam a telefont. A Zeuszt 622. meg dicsérik, de ahhoz kell root meg recovery. A Zeuszt olvasgatva ajánlom,neked én nem nagyon akarok cserélni amíg a T-és jól megy.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz eladogeppc #11463 üzenetére
Válaszoltam bocs csak írnom is kell igen jó hétköznapira, de kicsit vissza fele olvasol, akkor többet meg tudsz azoktól a fórum társaktól, akik használják. De az én értelmezésem alapján, eddig az egyik legjobb. Nyomon követem én is, és le is van töltve, ha bármi adódik a T-Mobile-sal egyből megy fel.
(#11452) Zsolt96
Melyik a Manager ROM?
(#11449) heinci
Ha nem tudsz vissza menni a recoverybe akkor az a GooglePlayből töltsd le a QuickBott vaqgy az AnReboot ezekből betudsz lépni a recoverybe.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz eladogeppc #11463 üzenetére
Használható a 6.2
Rebootrecovery. app el indítja a tuchot.e pluribus unum
-
bubus66
nagyúr
válasz eladogeppc #11466 üzenetére
(#11466) eladogeppc
Itt van ezzel be tudsz lépni a recoverybe, ha van root jogod.
[link]foxymaxy
Rebootrecovery ehez is kell root jog? Vagy ez a Zeusbe van?
-
-
bubus66
nagyúr
válasz eladogeppc #11468 üzenetére
A V20N recoverys is fenn van a V20N recovery azt tedd fel, de először a superuser zip-et másold az SD-re. De nem értem mi volt a bajod a V20O-val? A Zeuszt csak recoveryből tudod fel rakni. Én csak a recoveryből tudtam rootolni, de meg próbálhatód csak rootolni, ha sikerül írd meg.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz bubus66 #11469 üzenetére
A V20O Hungary szana szét laggolt a képen. Most a V20N teljesen jól működik.
Pédául ha a kukába akartál valamit kidobni, megadta magát, mint a commodore 64.Nem telepítettem semmit rá, csak gyári szoftver.
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=1
Innen töltöttem le a ROM-ot.
-
bubus66
nagyúr
válasz eladogeppc #11470 üzenetére
Ez a KDZ nem a SmartFlashTools. Érdekes a V20O gyári nálad csinálta, még senki nem mondta, hogy laggolt volna. Lehet Launchert is cserélni.. Én nem bíznék a KDZ-ben akkor inkább a gyári frissítő. Én nem is írtam mondjuk a KDZ, frissítésről semmit sem. Semmi mást nem használok Csak a SmartFalshToolst. A KDZ-ben lehet, hogy meg is fogja magát adni, főleg ha DIAG módba csínálod.
[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
válasz bubus66 #11462 üzenetére
köszi, de mindnet úgy csináltam mint a leírásban, a kártyán volt a superuser zip, és telepítettem is az install alatt, elvileg minden rendben ment.
.
.
.
feltettem az app removert, és ez már törli amit kérek, tehát nem a rootolással volt a probléma,hanem a rom toolbox nem teljesen kompatilbilis a v20Oval.nem szerettem volna másik zenelejátszó progit azért tudtok ajánlani jót?
-
eladogeppc
veterán
válasz bubus66 #11471 üzenetére
Miért adná meg magát kdz vel ?
Nem is értem. Semmi köze hozzá !
Ha a logját végignézed, ugyanazokat csinálja a smartflashtool is.Azért már írtam, hogy volt Optimus 2x-em, amit szét ROM-oltam, meg volt
Optimus 3D-m is amit szintén.KDZ-vel sose volt gondom, és nem DIAG, hanem Emergency módban.
Bootloader ritkán hal ki.
-
bubus66
nagyúr
válasz eladogeppc #11473 üzenetére
(#11473) eladogeppc
Te akkor használd a KDZ-t Meg ha meg kérhetlek, csinálj egy leírást róla. Meg Próbáltam, a KDZ-vel, Elindul, és utána ki írja " Nem válaszol program". Na, gondoltam akkor, a másikkal meg próbálom, a (SmartFlashTools) elsőre felment minden akadás nélkül. Meg a Gyári LG visszaállító is, meg csinálta. Egyedül a KDZ updater, szarakodik, Mind a 3 Gépen, ebbel, kettő laptop, egy aszatali, az XP-én még ahogy életet tudtam belé lehelni.
De minden ki azt használ amit akar. Én csak javasoltam a másikat. Ha csinálsz egy leírást a KDZ-ről akkor ki próbálom.
(#11472) cerb
Most már értem, az alkalmazásokat akarod törölni, javaslom, hogy tedd fel a Titanium Backupot Törölni is tudsz vele meg lementeni is, az újra telepítésnél csak vissza kell állítani.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz heinci #11475 üzenetére
Vagy én nem értettem meg valamit.
Igen a run.bat-ot én is próbáltam, és az istenért nem tudtam meg csinálni. Most akkor jó? Meg még volt egy kettő amit kipróbáltam program de egyikell sem tudtam ki rootolni
[ Szerkesztve ]
-
doctorem
csendes tag
Zajlik az élet, kijött a Marvel v8 + az első ICS alapú ROM is
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz bubus66 #11480 üzenetére
Igazából 1-2 nap használat után majd kialakul, egyelőre a Wifi reconnect megjavult, ami a 7-esben benne volt.
Összességében nekem a Marvel jobban bejött ezelőtt, mint a Zeus, mert még egyszer sem hagyott cserben. Zesunál meg keltem úgy, hogy 'b'zmeg, elaludtunk!'[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz eladogeppc #11466 üzenetére
KÓDOLOM
1. play áruház,
2. ott beírod a keresőbe: Reboot Recovery
3. letöltöd
4. telepíted
5. megnyomod a gombot amit feltelepítettél (1db ikont fogsz látni az egész progiból).
6. örülsz mert elindult a recoverybubus66 marketen van és a te általad kreált v20o romon használom
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #11484 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy miért nem működik, de utána nézek, hogy mi lehet a baj, én csak a recoveryt raktam bele a ROM-okba. Itt nézd meg, a problémád. Vagy próbálj meg a recoveryből Factory resetet
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt96
tag
Nálatok nem lassúl be a böngésző zeus v6.22n en? Pl fél óra facebook után halál lassú lessz. :/
-
Recon666
Közösségépítő
ICS 4.0.3 alpha rom.
-
Recon666
Közösségépítő
Letöltöm mindjárt, és kipróbálom mit tud.Mégsem[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Nekem most meghalt a kamerám. Nem tudom, mi van, elinditom és fekete minden, nem reagál. Egyik nap még jó volt. Zeus 6.11 van rajta most rakom fel a legújabbakat. Remélem jó lesz.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
bubus66
nagyúr
válasz FerNandor #11498 üzenetére
(#11498) FerNandor
A telepítés előtt csinálj egy wipe/dalvik cache meg egy wipe/cachet utána egy Factory resetet, és úgy telepítsd fel a másik ROM-ot. Recoveryből.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest