Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
ha minden jól megy, akkor nem sokkára szeretnénk venni egy Új TV-t és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Amit szeretnénk: LED, min. 102 cm-s legyen, nem kell Smart.
Eddig amit néztem: LG 42LS5600 , Samsung UE40EH5300, LG 42LS3400. Mik a vélemények ezekről? Esetleg másikat ha ajánlotok.
Film nézésre lenne használva, házimoziról és PC-ről.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy LG 42LS5600 TV-t ha eladtam a mostanit. Van egy fali konzolom ami VESA 200*200 méretű LG TV-t tart. De a LG 42LS5600-snek a VESA mérete az 400*400. Nem lehet hogy van rajta kisebb felfogatási hely is vagy mindenféle képen kell venne egy másik konzolt?
Vagy esetleg nincs valami kiegészítő bissz-bassx amit rá lehet csavarozni a konzolra,hogy megnövelje a felfogatási helyek nagyságát?
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
-
atti1848
senior tag
válasz #20844032 #19466 üzenetére
Nekem nem a falon van, mert tető téri szobában alszunk így egy fa gerendára van ráfogatva és így tudom még sokat állítgatni: előre hozni, jobbra forgatni, mert balra van a fal, meg dönteni.
Köszönöm a segítséget.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Tényleg nem tudok venni 100 ezer környékén LED TV-t így maradt egy LG 42LS5600-s. Mit tudtok róla mondani?Több ajánlatot is olvastam és egyiken az volt írva,hogy 50Hz-s, de a többin pedig, hogy 100Hz.Most akkor mi a valódi? Ennek az ára 124 500 Ft.
Vagy ha tudnátok ajánlani egy másikat ebben az árban azt is megnézném.
Előre köszönöm a segítséget.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Nem rég, kb. 1-1.5 hónapja vettem egy LG 42LS5600 TV-t. Minden rendben van vele, csak azt vettem észre,hogy megadott hangoknál berezeg és torzít, mintha túl fel lenne húzva a hang és berecseg, de csak 10-15 szinten megy és akkor is. Most alánéztem és megvilágítottam a hangszórót,hogy belássak és észrevettem,hogy a bal oldali hangszórók közül az egyik mintha meg lenne szakadva, mert nem tiszta fekete, hanem látszik rajta valami barna rész és majdnem biztos,hogy megszakad, pedig nem is hallgattunk rajta zenét,hogy nagyon hangosan ment volna.
Mit lehetne csinálni? garancia?
-
atti1848
senior tag
válasz atti1848 #22290 üzenetére
Még valami.
A TV-t a bemutatoterem.hu-n vettem. Az a másik kérdés, hogy ha lehetne vinni garanciával akkor hívhatnám egyből az LG-t vagy mindenféle képen előbb az üzletet kell ahol vettem?
-
atti1848
senior tag
válasz huncutka1029 #22322 üzenetére
Egy sima nyomtatott A4-s papírt kaptam hozzá. De mi van ha kijön az LG-s szerelő?Mert már hívtak, hogy ha megjön a hangszóró ki is jön.
Az van írva a lapra, hogy Európai garanciával rendelkező termékeinkhez.
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
válasz atti1848 #22338 üzenetére
Jobban szeretek ilyenekről a gyártóval tárgyalni, mert ki tudja a bolt hova viszi szervizeltetni, így tegnap írtam az LG-nek egy mail-t és ma fel is hívtak és megbeszéltük,hogy kijönnek.
-
atti1848
senior tag
válasz huncutka1029 #22343 üzenetére
OK.Holnap az lesz az első,hogy felhívom az LG és lemondom a szerelőt, hogy nehogy már én fizessek már azért mert kijön és még gari is van rá.
Legelőször mikor bementem az üzletbe( keleti pu.) még meg is kérdeztem, hogy LG garanciás a TV és persze azt mondta a faszika,hogy igen, teljes magyarországi LG garancia van rá. Ekkor választottam ezt a boltot,hogy akkor innen megrendelem. Ha én ezt tudom,hogy bolti garis akkor hagyom a picsba az egészet.
Köszönöm a segítséget.
Szerkesztés:
Még nem beszéltük meg,hogy mikor jöjjön a szerelő, így hát szerintem simán vissza mondhatom, hogy nehogy én fizessek rá. csak nehogy megkarcolják a TV-t vagy bármit is tegyenek vele. Ez ellen esetleg valamit: fénykép a TV-ről vagy nem is tudom, hogy tudjak reklamálni, ha mégis megbaxák valahol?
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
válasz huncutka1029 #22354 üzenetére
Azért gondoltam a fényképezésre, mert egyszer elvittem az ASUS laptopomat szervizbe, hogy kitakarítsák és mikor hazavittem és átnéztem, észrevettem,hogy a szál-csiszolt festék egy helyen lepergett, gondolom, ahogy szétszedte, az összeillesztésnél. Persze ekkor már nem mehetek vissza reklamálni, meg előtte sem néztük át,hogy hibátlan,karcmentes.
Nem jön futár, hanem nekem kell bevinnem az üzletbe. Akkor vigyek magammal egy gépet vagy telot és ott fényképezzem le előttük?
-
atti1848
senior tag
válasz huncutka1029 #22357 üzenetére
Mit csináljak akkor? Hívjam fel őket holnap és mondjam,hogy küldjenek egy szerelőt, aki megnézi és megcsinálja?
És ha ellenkezni fognak? Mondjam,hogy jogomban áll ezt kérni, mert a fogyasztóvédelmi törvény kimondja,hogy a helyszínen kell szerelniük a TV-t és ha szállításra is kerülne a sor akkor nekik kell ezt intézni?
-
atti1848
senior tag
válasz huncutka1029 #22362 üzenetére
Én is kerülni fogom őket, csak csinálják meg a TV-t.
Holnap akkor felhívom őket egy másik számon, nem azon amelyiken ma hívtam és egyből azzal fogom kezdeni,hogy jó lenne ha küldenének egy szerelőt és ha azt mondják,hogy nem akkor felolvasom a garilapon lévő szöveget és az idézett szöveget is.
Remélem okosak lesznek, mert én nem szeretek cirkuszolni, de azért 125 000-t nem fogok kidobni, hogy még én fizessek rá. Köszönet az eddigiekért és majd írom,hogy mi is lesz.
-
atti1848
senior tag
válasz huncutka1029 #22367 üzenetére
Egy új tapasztalat a TV-vel kapcsolatban.
Mikor beszéltem az LG-s emberkével kérdezte,hogy biztos a hangszóró recseg és nem a hátlap? Én természetesen mondtam,hogy majdnem biztos, hogy a hangszóró.
Most gondoltam meglesem már közelebbről és azt vettem észre,hogy recsegés,torzítás közben ha az ujjaimmal megnyomom a hátlapot akkor nem torzít. Akkor ezek szerint nem is a hangszóróval van a gond.
De viszont az még mindig fenn áll, hogy az egyik hangszórón van egy barna rész, nem teljesen fekete, mint a többi.Így már nem tudom,hogy akkor most mi a biztos, a hangszóró vagy a hátlap vagy esetleg mindkettő.
Ha csak a hátlap rezeg és így hallom a torzítást, azzal mit tudnak csinálni?Arra is jár a garancia? Esetleg leveszik a hátlapot és alá tesznek valamit, hogy ne rezonáljon?
-
atti1848
senior tag
válasz atti1848 #22371 üzenetére
Sziasztok.
Ha a TV hátlapja miatt van a rezonálás és a hang torzítás, az nem számít garanciális hibának? Vagy akkor is szóljak,hogy csinálják meg?
Ha meg is csinálják, akkor mit csinálnak rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest