Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz huncutka1029 #69352 üzenetére
Fura mert most azt talaltam mkv-t sem viszi nem hogy a feliratot.
-
MrBazsi
senior tag
Én se szeretem a magic távri azt a tulajdonságát hogyha kell a kurzor pl tekeréshez, vagy léptetéshez filmlejátszáskor, nincs ott azonnal. egyszerűbb a jobb nyíllal léptetni a hagyományossal, és a magiccal is, (már amelyik tudja a léptetést) mint rázogatni h legyen kurzor, aztán célozgatni vele arra a kis sávra. Többet használom a simát mint a magicet, megszokás kérdése. Olyannyira hogy a vacak kicsi gyári távrit nem is használom, a jó öreg nagyobb sima távri a legjobb szerintem. Azon már csukott szemmel is tudom minden gomb helyét. Amikor megvettem az ub820at azthittem agybajt kapok a gyári távrijától, olyan kicsi és rossz elrendezésű. Viszont a magic nagyon jó, sokkal jobb mint a régebbiek.
Egyébként amit a múltkor beszéltük az ums nálam még mindig nem megy, megdöglik tőle mind a kettő gépem, az asztali és a laptop is. Azzal a régebbi verzióval is amit te ajánlottál, de az újabbakkal is.
Serviio-n pedig továbbra se megy a 4k stream, de egyszer csak rájövök miért nem.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A lejátszásvezérlő virtuális gombkészlet bármikor eltüntethető a le nyíllal (az info sáv (felül) pedig a fel nyíllal), tehát nyugodtan lehetne hosszabb timeout is. Mint írtam, a stop gomb és a képernyőn lévő lista gomb nem ekvivalens (utóbbi visszaállítja a fókuszt az első elemre a listában, stop-nál az éppen nézett filmen marad.) A lejátszási sáv durva pozicionálást tesz lehetővé (főleg 2-5 órás felvételeknél), utána szoktam még előre/hátra tekerni is.
Az MR táv egerészni jó (de kevésbé jó mint egy trackball), meg van pár shortcut benne, mint az említett fejhallgató/hangszóró váltás, de vannak funkciók, amik hagyományos távval gyorsabbak/jobban kézre állnak. Pl. felvétel lejátszást megszakítani exit-tel szoktam, folytatni pedig recent+OK-kal, ami gyorsabb, mint magic-kel mutogatni.
(#69362) qqzs 4. a home gomb előhozza a kurzort illetve a görgetés is (már ahol nincs más funkciója, sajnos alap tévézésnél a görgetés csatornát vált).
6. exit gomb nálam visszavisz a tévé adásra (nagyjából bárhonnan) (LF650).
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.