Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Sziasztok!

    TV vásárlás előtt állunk, rám lett bízva a választás, és a magenta szolgáltató kínálatából az alábbi modelleket néztem ki (így elérhető részletfizetés):
    LG 32LH6047 ~100k
    LG 43LH630V ~130k
    LG 43UH6207 ~140k
    Ami érdekelne, melyik ezek közül ami legjobban megéri? Felbontás elvileg elég a FullHD, legutolsót inkább csak azért raktam be, hogy ha az feltudja minőségben és tudásban venni a versenyt többivel, akkor jó alternatíva lehet (de gondolom az UHD felbontásért máshol kivettek valamit). Elsősorban a minőség és a smart rendszer sebessége, tudása a fontos. Átlag TV-nézés mellett heti pár filmet, sorozatot néznénk meg rajta külső HHD-ről, vagy pendrive-ról, valamint youtube videókat, és nagyjából 2-2,5 méterről lenne nézve a készülék. (mostani 70 cm-es képátlójú katódsugárcsöves TV utána már a 32"-es is előrelépés, de a 43"-asnak is van hely, itt kérdés a tudásuk, minőségükben van főleg)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák