Új hozzászólás Aktív témák

  • Zauder

    csendes tag

    Sziasztok!

    Cirka 3 hete vagyok boldog tulajdonosa egy 42LW5500-nak. Egy 22" Phillips CRT-ről váltottam, ezért csak szuperlatívuszokban tudok a TV-ről beszélni. :)

    A TV-hez járt 2 db 3D-s Blu-ray (animációs filmek), és, amin meglepődtem, alapból 11 szemüveget adtak mellé (mondjuk ezekből 4 gyerekeknek van).

    A 2D-s kép pazar, az Avatar meg a Dark Knight megtekintése alatt nem tudtam se köpni, se nyelni.

    3D-ben is szuper filmek alatt (eddig nálam a Gru a csúcs, Tron-t még nem láttam), viszont a játékokról már nem tudom ugyanezt elmondani.

    Az autós játékok (MotorStorm Apocalypse, GT5) marhára tetszettek, főleg 'belső' nézetben.

    FPS-eknél (Killzone3, Black Ops) viszont nagyon zavart, hogy a HUD kinn van az arcomban (Black Opsnál a célkereszt is), a pálya viszont a 'távolba vész'; így állandóan fókuszálok ki/be. Mortal Kombat-nál (2011) ugyanez, előtér vs.háttér, fókusz ki-be, meg is fájdult a fejem tőle.

    2D->3D konverzió: jó, hogy van, de inkább móka, mint hasznos. Avatarnál is (ami tudtommal jelenleg a legjobb minőségű anyag BR-en) sokszor csinált érdekes konverziót.

    Kérdések:
    Lehet valahol a TV-ben a 3D mélységét állítani?
    Még nem frissítettem a software-t, lehet ezért nem találtam meg ezt az opciót?
    Vagy én vagyok a láma :) , és játékonként kéne belőnöm a mélységet (ezt az opciót egyedül a Stardust HD-ban találtam meg eddig)?

    Üdv,

    Zauder

Új hozzászólás Aktív témák