Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Android játékok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atibuc
tag
Mentettem az optimus1.2-őn az vissza tudom tenni az 1.3 ra?
Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Root-oltam a telefont a leírás alapján, majd feltettem a xdabbeb kamera patch-et. Eddig nem is volt semmi baj, működött.
Utána megcsináltam a "kamerahang javítása" történetet az XML-es leírás alapján. Ennek a végén újraindult a telefon és azóta csak villog az állapotled és az LG logo.
A hard reset látszólag lefut, de újraindulás után semmi más, csak villogás továbbra is.
Download módba nem tudom beléptetni, csak tölt usb-ről.
Másik gépen is próbáltam, ahol még nem volt semmi telepítve, ott az "USB charge mod olny" driver települt fel a telefon rádugásakor.
Úgy gondolom, hogy ez az usb mód, hogy csak töltés, beragadt, mivel root-olás után nem állítottam vissza ezt a módot.
Tudnátok tanácsot adni, hogy mit lépjek? Hogyan tudnám megtrükközni a download módot?
Vagy anélkül hogyan lehetne flash-elni? A linux-on módszer mennyire biztos?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
atibuc
tag
válasz HUTCHDB #1802 üzenetére
Ahogy a "BIBLIA" írja.
Mentés:
- Lépjünk be a recoverybe;
- Ha már sikerült belépi a recoverybe akkor válasszuk a Backup menüt;
- pipáljuk ki az összes partíciót: Boot;Chace;Data;Recovery;System és EFS ha esetleg elmászna az IMEI számunk, akkor ezzel lehet esélyünk visszaállítani;
- Swipe to Back Up, majd megvárjuk míg végez. Ne ijedjünk meg, ha közben a kijelző elsötétedik, mert kikapcsolhat, de bármelyik gombbal felébreszthető közben a telefon;
- Reboot System;
- Telefont csatlakoztassuk a PC-ez, majd másoljuk ki a telefon belső tárhelyéről a TWRP mappát, akár több helyre is, csak meglegyen a biztonság kedvéért.A google fiókom szeretném vissza szerezni.
Nem igazán tudom a jelszavamat.Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
Harcsai
senior tag
Felraktam az optimus g3 1.3-at. És igen, elkövettem azt a galádságot, hogy a data wipe kimaradt. Egyenlőre jónak tűnik, de ha mégsem jönne be, még mindig újrarakhatom
Bár bevallom nem nagyon látok külömbséget az 1.2 és az 1.3 között. Már az 1.2 is szinte tökéletes volt.
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
gretzky77
veterán
válasz Harcsai #1806 üzenetére
Én is az 1.3-at használom előtte gyári 20f volt es szerintem gyárival jobb volt az akksi reggel vettem le töltőről igaz 98%-on most 24% és csak 2,5 óra a kijelzőidő pedig napközben 2g-n volt meg csak pár telefon volt!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Laca0
addikt
válasz rayoliviero #1808 üzenetére
Nincs felrakva....
Most mit tudok tenni? A download mód nem jön be, hard reset nem fut le rendesen, lg gyári supporttool nem látja a telefont.
Valahogy az usb módot kellene szerintem meghekkelni... gondolom... akku kivétel vagy valami ilyesmi nem segítene rajta? (gyenge próbálkozás, gondolom...)
Én csak a kamera modot akartam felrakni, nem akartam ezt a teló jobban buherálni... de elcsábultam, hogy mást is feltegyek, ha már root-oltam...
Segítsetek légyszi, mert nagyon kell a telefon!
Még annyi, hogy gyári 20f-es 4.4.2 rom van rajta.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Harcsai
senior tag
válasz rayoliviero #1810 üzenetére
Más sokszor felmerült bennem. Xperián volt gombkombináció arra, mintha kivetted volna az akkut. Nem sima kikapcs. Itt is van ilyen?
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
szala86
aktív tag
válasz Harcsai #1811 üzenetére
Biztos rendesen kikapcsoltad? Nyomd hosszan a kikapcs gombot, egészen addig, amíg el nem tűnik az lg logó, majd újrafelvillan az lg logó és megint eltűnik és csak ezután engedd el a kikapcs gombot. Ekkor van rendesen kikapcsolva. Bocs nem neked akartam írni .
[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
válasz Harcsai #1811 üzenetére
Rendesen kikapcsoltam. Újra felvillan az LG logo és kialszik.
Egyik sem. Csak usb charge módban indul. Az is a gond, hogy nem is települ fel semmilyen kommunikációs driver/eszköz, csak az "usb charge mode interface".
És tulajdonképpen ennyit is csinál, tölt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Danny365
őstag
A drivert amúgy is az után kezdené telepiteni, miután beléptél download mode-ba, szóval ez amúgy nem probléma.
Esetleg még annyit megpróbálhatnál, hogy belépsz a hard reset menübe (ne inditsd el, csak bootolj be oda, ahol mondja, hogy nyomd meg még kétszer a power gombot) bedugod az USB-t a telóba és a PC-be is.
Most elkezded nyomni a hangerő fel gombot (nem engeded el!), aztán most kikapcsolod úgy, ahogy szala irta, tehát nyomva tartod a power gombot egészen addig, amit először rebootol a telefon, aztán kikapcsolódik, felugrik az LG logo, majd megint kikapcsolódik. A power gombot itt elengeded,de a hangerő fel-t még mindig nyomod az elejétől fogva. Aztán ha most is a töltés jön csak be, akkor passz sajnos.(egyszerűbb, ha mondjuk bal kezeddel nyomod a hangerő gombot, a másikkal a powert)
-
Laca0
addikt
válasz Danny365 #1817 üzenetére
Valami változás történt: megjelent megint a driver telepítés és most az "LG AndroidNet Phone telepítése" jelent meg.
Download módba továbbra sem került a telefon és az lgflashtool sem látta.
Amikor megismételtem az eljárást, már a telepítés nem jelent meg, de nem jutottam előrébb.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
szala86
aktív tag
Bocsi, azt hittem van telepítve a kamera mod felrakás miatt.
Danny365: Nem lehet ilyenkor twrp-t feltenni adb segítségével([link])?
[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
válasz rayoliviero #1821 üzenetére
látod?! Ő már rég abbahagyta," Megosztottam egy személyes tapasztalatot, nálam bevált. Ha ezzel bárki lelkébe tiportam, sorry" De te még mindig ott tartasz Ezért kell ide mindig moderátor
-
rayoliviero
veterán
-
szala86
aktív tag
Nehogy elkezdjétek már megint, illetve ne is folytassátok!!!
[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
válasz rayoliviero #1824 üzenetére
Addig ok h mit írt de...akkor is abbahagyta,mi meg folytatjuk
-
Laca0
addikt
Bármilyen ötleten hajlandó vagyon elindulni, hátha valamivel előbbre kerülnénk!
Telepítettem HyperV alá Ubuntu-t, úgyhogy holnap azt is ki tudom próbálni. Egy kicsit zavar, hogy az ahhoz kapcsolódó img fájlok 16GB-os modellből vannak, nekem meg 32GB-os van. Nem lesz belőle gond? (már ha látja egyáltalán majd a teló meghajtóit...)
Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztok az ügyemmel!!!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Danny365
őstag
Én inkább attól félek, hogy a linux nem úgy fog viselkedni, ahogy kéne, ergo nem fog semmit se csinálni.
Az img fájlok lehet, hogy neccesek, kdz-ből ki tudod csomgaolni a szükséges img fájlokat ezzel.
A linkelt oldalon van leirás, hogyan kell. A kicsomagolás után viszont nem .img, hanem .bin fájlokat kapsz majd, egyszerűen csak ird át a kiterjesztést, mert egyébként ugyanaz. -
Mankó
veterán
Felraktam a Deviant romot, de nem voltam elajulva a gyorsasagatol. Gyorsan felhuztam a Slimkat mentesemet, de az is lassabbnak bizonyult a most hasznalt Dm 4.2 r2-nel. Egyenlore maradok dm romjanal, de meghagyom a slimkat mentesemet is, mert + 1 nap keszenlettel es + 1 ora kijelzo idovel azert a Slimkat jobb volt.
-
pusihusi
addikt
Szia én bármikor rakom vissza a Slimet, mindig nagyon klassz, ill. a Deviánt is Az új G 3-tól nem vagyok elájulva Nekem lassú, a fenti romokhoz képest Jó reggelt mindenkinek, egy kicsit nem vagyok s újra áll a balhé? Ebből moderálás lesz megint, vagy valakit pihentetnek Laca0: Nekem is volt így a telefonom, én a download módot erőltettem, kb 40-50. próbálkozásra sikerült, s utána stock rom.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
atibuc
tag
Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Laca0
addikt
válasz HUTCHDB #1835 üzenetére
Szia!
Akkor te is a linux-os megoldással hoztad vissza? Attól, hogy nem volt download mód még megjelentek a meghajtók a linuxban? Azt írják az xda-n, hogy lehet virtuális gépben is a linux. Nekem így nem látja a telefont.
Olvastam olyat is, hogy valaki teljesen lemerítette és úgy sikerült elérnie a download módot.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Most mit ertesz linux-os megoldason?
Adb segitsegevel windows parancssorbol csinaltam az osszes fajl telepiteset, amelyeket elotte egyenkent atalakitottam img kiterjesztesuve. (Eloszor bin-e, majd atneveztem img-ve)Annyit meg, hogy a driverekkel volt gondom, tobbszor kellett lelepitenem, ujrainditgatni a pc-t, hogy a gep egyaltalan lassa a telefont.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Laca0
addikt
válasz HUTCHDB #1837 üzenetére
Látom már az összefoglalóban, mi az az ADB. Én is ott találtam a linux-os megoldást, ahol a rendszer meghajtókat kell felülírni img fájlokkal. Az nekem egy kicsit durva módszernek tűnik.
Ez az ADB nem látja a telefonomat. Win8.1 van fent, de megpróbálom Win7-el is.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Corgan82
aktív tag
-
david_97
senior tag
CloudyG3 minden móka után reggel 39xxx-et hozott
-
Laca0
addikt
válasz HUTCHDB #1837 üzenetére
Tudnál nekem lépésenkénti leírást adni? Img fájlok elvileg megvannak, de magát az eljárást nem találom. Linux alatt is pröbáltam, de ott is ott akadtam el, hogy nem látja a telefont.
-
HUTCHDB
nagyúr
sajnos nem, vagyis nekem is ugyanannyi idő megkeresni, mint neked, mert már semmim nincs hozzá...
én is xda-an kerestem meg a konvertáló programot, és a stock romot is, és ott volt leírás is.
honnan vetted az img-ket, vagyis azokat a fájlokat, amit átalakítottál?
mert ott volt az egész eljárás ismertetve...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Laca0
addikt
válasz HUTCHDB #1847 üzenetére
Az összefoglalóban van a linuxos leírás, ott vannak a fájlok. Csakhogy a linux sem látja a telefont, mivel még mindig csak töltési módban csatlakozik a telefon.
Az ADB sem látja win8 és win7 alatt sem. Win7-en annyival jutottam előrébb, hogy az eszközöknél megjelent az ismeretlen usb eszköz. Olvastam az xda-n, hogy kézzel kell az "LGE Mobile Sooner Single ADB Interface" drivert beadni neki. Meg is tettem, de azt írja rá, hogy az eszköz nem indítható. Az adb továbbra sem látja.
Valahogy ebből a töltési módból kellene kiszedni, hogy reagáljon bármire is szerintem...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
HUTCHDB
nagyúr
a drivert próbáld unistallálni, majd ismét feltenni, más, más portok, laptop, másik pc... ilyesmi dolgok jutnak eszembe...
(#1849) Danny365 !
de.
viszont download mód nem volt nálam sem.
ha semmilyen eszköz nem látja a telefont, akkor csak a driverekkel lehet próbálkozni, és igazából más ötletem nincs.
talán még xda-n kell a brick, vagy no connecting szavakra rákeresni, nekem is ott sikerült egyik helyről a másikra ugrálva megoldást találni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest