Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MontyPython

    csendes tag

    válasz Armis #6464 üzenetére

    Tudom ajánlani az ADATA SX 300-as mSata SSD-t 128 GB. Én kb. fél éve vásároltam és raktam bele a gépembe saját kezűleg. Azóta hiba nélkül teszi a dolgát. 30 eFt alatt már meg tudod vásárolni.
    SSD beüzemelése:
    Felejtd el a klónozást.
    Én gyárilag telepített gépet vettem. Az alábbi módszerrel minden korábbi funkciója megmarad, csak sokkal-sokkal gyorsabb.
    HDD-ről az összes fontos file-t átmásolod külső vinyóra, vagy egy másik gépre.
    Start menübe beírod, hogy onekey recovery, elindítod, majd a progiban a visszaállító lemez létrehozását, ezen belül meg a "gyárilag alapértelmezett visszaállító lemez"-t választod! 3 db DVD-re lesz szükséged, igaz 4-et ír, de a negyediket nekem már nem kérte! Megíratod vele a dvd-ket, majd kikapcsolod a gépet. Így a recovery particióról csináltál egy bootolható biztonsági mentést.
    Kiveszed a vinyót, be az SSD-t, berakod az első lemezt a dvd meghajtóba, és így indítod el a géped. Követed a képernyőn megjelenő utasításokat, és kész. Az msata SSD-n van a rendszer, ami teljesen friss. Ugyanazt az állapotot kapod, mint mikor megvásároltad a gépet. Ezután a HDD-t visszateheted a helyére. Újraindítás. A gép már az SSD-ről indul. A HDD-t egész nyugodtan leformázhatod. Olyan lesz így, mintha alapból az SSD-vel adták volna a gépet!

    Én egy fillért nem adnék az újratelepítésért, saját kezűleg gyorsan és biztonságosan megoldható. :K

    [ Szerkesztve ]

    Y580, 42PFL6877K

Új hozzászólás Aktív témák