Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinocchio23
tag
SZiasztok!
Van egy Lenovo G500-asom. A touchpad driver-ét szerettem volna frissíteni. De frissítés után egy sárga háromszög jelent meg a touchpad ikonjában, és nem lehet elérni a beállításait. Hiába törlöm le, majd telepítem vissza az eredetit a CD-ről, semmi. A rendszer visszaállítás sem oldotta meg a gondot.
Tud valaki segíteni? Megköszönném! -
Pinocchio23
tag
válasz Pinocchio23 #10660 üzenetére
Ez a kép lemaradt
-
Pinocchio23
tag
Sziasztok!
Szerintetek miért nem tudok bebootolni USB-ről? Ha bedugom az usb-t a gépbe és elindítom, a Lenovo feliratnál leragad és nem lét tovább, ha a novo gombal probálom elindítani a biost ugyan ez a szitu.
A gép egy Lenovo 500-as. Biosban engedélyezve az usb boot.
A pendrive EMTEC 8Gb, a telepítő rufussal kiirva rá. Más gépek elindulnak vele, de ez sehogy. -
Pinocchio23
tag
Sziasztok! Másnak is tünt már el a DVD meghajtója? Sem az eszközkezelőben, sem a biosban nem látható. Sehogy sem tudom életre bírni. Nekem Lenovo G500-asom van.
A másik hogy gépelés után a touchpad első érintésre nem kattint, csak másodikra. Valakinek ötlete? Tapasztalata? -
Pinocchio23
tag
Probáltam az érzékenységeket állítani. Ha leütök egy billentyűt, utána ha hozzáérek a touchpadhoz az egeret mozgathatom vele, de klikkelni csak a második érintésre hajlandó. Ha eltávolítom a drivert, marad a windows-é, azzak jo, csak ott nem lehet használni a többi funkcióját, illetve nem lehet állítani az érzékenységét. De semmi nemű beállításra nem tudom eltüntetni ezt a jelenséget. A gyári cd-ről telepítettem, de probáltam már frissíteni is.
A DVD íróm pedig eleinte eltünt, akkor kivetem vissza dugtam és látta a gép. De most már hiába mozgatom, nem látja. Ha lemezt teszek be, egy darabig pörgeti, majd leáll. De sem a fájlkezelők, sem az eszközkezelők, de még a biosban sem látható.
A telepítő cd-n van egy registry fájl ami a DVD írok áram lekapcsolását állítja disable-ra. De újraraktam a gépet, és akkor sem ok. Lehet szervíz lesz belőle.
De bízom benne hogy hozzá értő emberek hátha tudnak tanácsot adni, vagy a G500-as tulajdonosok. -
Pinocchio23
tag
Nekem olyan gondom van, régebben már írtam ide. A gond az hogy időnként eltűnik az ODD. Sem az eszközkezelőben, sem abiosban nem látható ilyenkor. És pár nap múlva visszajön. De van mikor megakasztja a bootolást, és még a boot menübe sem lehet belépni. Ki kell venni, hogy el lehessen indítani a gépet.
Azt az elején nem irtam, hogy Lenovo G500 as gépem van. Gondolkodom rajta hogy elküldjem e a szervízbe, mert még garis, vagy szerezzek egy másikat. Ha valaki tud linkeljen. -
Pinocchio23
tag
Én ma kaptam levelet tőlük. Írtam nekik, hogy azzal tudnak e mit kezdeni, megtudják e javítani, hogy a touchpad billentyűzet használat után csak második érintésre kattint. Ha nincs fent a gyári driver akkor elsőre tudok kattintani vele, csak így nem használható a többi funkciója amit még tud.
Azt írták hogy nem adnak technikai felvilágosítást. Ha akarom küldjem el a gépet, de azt nem írták hogy megtudják e javítani. ha valakinek van lenovoja vagy G500-asa kérem írja meg hogy neki is így működik e a touchpad!
Köszönöm szépen! -
Pinocchio23
tag
Sziasztok!
Kinek van Lenovo G500-as gépe, vagy Elan touchpaddal tapasztalata? Lenne pár kérdésem!
Köszi -
Pinocchio23
tag
válasz d3tox1c #10835 üzenetére
Szia! Nekem is G500-asom van. Nekem is így kezdődött, hogy eltűnt az intézőből, eszközkezelőből, de még a biosból is a DVD meghajtó. De nem törődtem vele, mert nem kellett. Telepítettem USB-ről. majd késöbb többször nem indult el és még a bootmenübe sem lehetett belépni mert bootolás elött megfagyott. A gond a DVD meghajtó. Nekem cserélni kellett. valami elszállt benne. Neked milyen touchpad van benne? ELAN vagy SYNAPTICS?
Ha oda kerülne a sor hogy nem indul, ki kell venni a meghajtót.[ Szerkesztve ]
-
Pinocchio23
tag
Sziasztok! Van valakinek felesleges DVD meghajtója? Mondjuk aki lecserélte ssd-re? Lenovo G500-asba kellene.
-
Pinocchio23
tag
Van egy Lenovo G500-asom. Intel Hd 4000 és Amd radeon hd 8500M grafikus vezérlővel. A kérdésem, hol tudom megnézni mikor melyik fut?
-
Pinocchio23
tag
válasz Ze4lOtx #11177 üzenetére
Köszi!
Most ez komoly? 99%-on megy az AMD 1 db böngésző mellett, amikor energia takarékosra van állítva? Vagy hogyan kell értelmeznem ezt a progit?
http://kep.psharing.com/818210.jpg
http://kep.psharing.com/818211.jpg
Nekem miért van kevesebb fül baloldalt mint másoknak?
A hardvar menüben írja hogy van 2 giga memória. Azt a monitor program nem látja? -
Pinocchio23
tag
válasz Pinocchio23 #11178 üzenetére
Újraindítottam a gépet, elindítottam egy hd videót youtube-n, és egy flash player -es játékot és ezt látom:
http://kep.psharing.com/818217.jpg[ Szerkesztve ]
-
-
Pinocchio23
tag
válasz SFAkos #11201 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Szerintetek a gyári DVD meghajtót milyen tipussal lehet helyettesíteni. Mennyire kompatibilisek a többivel. Pl a fedél áthelyezése. Mert azt csinálja, hogy ha bent van akkor újraindításnál megakad a bios és kék képernyőt kapok. Csak úgy lehet elindítani ha kiveszem. Ha nincs benne akkor bármennyiszer újraindíthatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest