Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
LOGOUT.hu témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amilo02
aktív tag
Szia!
Én biztosan nem tenném bele. Nekem nem érne annyit az a 2TB adta plusz tárhely, hogy a notebook élményindexén rontsak vele. Sokkal lassabb lesz tőle, és még hamarabb is fog merülni az akku stb..... Ink tenném egy külső házba, aztán használnám úgy, vagy eladnám.
De persze ez csak az én véleményem -
Bacusuz
addikt
szerintem csak 1 slotos így mellé nem mehet semmi, a ramot nézd meg a kompatibilitásnál, én olyat vennék ami kompatibilis.
Itt tudod kiválasztani az alkatrészeket ha beazonosítottad a notidat.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új prémium hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy szép állapotú Macbook Pro 13 M1 (2020) 8/256Gb alap modell magyar bill 88% akku 230ciklus
- Bomba ár! Lenovo Yoga 510-14IKB - i7 I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad C340 Touch - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-50 - i3-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Új ingyenes hirdetések
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i5-7GEN I 16GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus UX303L Hibás
- Toshiba laptop/tablet
- Bomba ár! Fujitsu T936 Tablet - Laptop: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Tablet - Laptop: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest