Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyren

    aktív tag

    válasz KoBa(k) #1039 üzenetére

    Bár én nem Mr. Lenovo vagyok, azért bátorkodom ani néhány tippet.
    Pár hónapja én is hasonló cipőben jártam. Tetszett a gép, de sehogysem tudtam megbékélni a fényes kijelzővel. Aztán rászántam magam és megvettem. Mondhatom nem bántam meg. Csak akkor nem lehet látni, amikor pont totál hátulról érkezik valami nagyon erős fény(Nap, vagy mondjuk egy 500W-os reflektor is be tud keverni), de ez bármilyen monitornak odavág. Cserébe nagyon szép a képe. Élesebb.
    Én nem hallottam még a nem fényes kijelzős változatról, de amennyiben Mr. Lenovotud ilyenről én hiszek neki. Viszont más kérdés, hogy lesz-e ilyen gép nálunk, és mikor. 14''-os váltzat már a kezdetek kezdete óta van ebből a sorozatból, nálunk mégis vagy jó fél év késéssel lehet kapni, 1-2 féle kiszerelésben, hasonló mennyiségű helyen.

    A gép szerintem amúgy nagyon jó. Egyetlen baja, hogy a sok segédszoftver miatt lassan indul el a windows, de ez megszokható. Én pl csak akkor kapcsolom ki, ha tudom, hogy sokáig nem fogom használni, mert különben elég csak lecsukni, azt megy aludni. Abból pedig 5 mp alatt felébred.
    Az pedig, hogy 5 perc alatt bárhol, bármikor újrarakható a gép a rejtett partíciónak köszönhetően, már régóta nagy álmom. Az ideális gép hétkösznapi használtara, munkára.

    Biztosan leírták már ezeket, de belőlem valahogy kikívánkozott ezen kései órán, hogy milyen jó gép is ez. I :R Lenovo!


    Mr Lenovo-hoz lenne még 1 kérdésem:
    Nem tud esetleg egy közeljövőben megjellenni kívánó 13''-os Lenovo notiról? Mert én szeretném, ha lenne ilyen is. :B 1 vevőjük már lenne. :DD

    ''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''

Új hozzászólás Aktív témák