Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz bobafett #66626 üzenetére

    A szép kis listámból kimaradt még a vesszőparipám, sorry: Nem telt 5 forintos nejlonra a szélvédőre, csak úgy á la nature bele van csapva a dobozva. Na most nekem gaming témában olyan gyűjtő dolgaim is akadnak, amihez képest ez a szett zacskós tej szint és ott még az ennél drasztikusan olcsóbbak között se találkoztam ilyen trehánysággal. Ez sajnos azért van, mert a Lego-nak nincs valódi konkurenciája, csak futottak még kínai valamik, ezért szó szerint bármit megtehet.

    A másik probléma a YT-erek/Lego nagykövetek. Mondj rosszat és nem fognak támogatni előbb-utóbb, ergo az esetleges problémákat rém óvatosan meri csak 1-1 YT-er elmondani, mert könnyen körül kívül találhatja magát. Mondjuk ez a gaming sajtó témában is dettó úgy működik... ha a hibákról beszélsz, nagyon hamar eléred az adott kiadónál, hogy az életben többet nem fog keyt adni tesztelésre.

    Minap olvastam, hogy a távlati tervek között a lassú és folyamatos nyomtatott manual kivezetés is szerepel. Érdekes, amikor a Lego nem kezdi érteni a saját terméke lényegét! -.-

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák