Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz sb #66212 üzenetére

    Pontosítsunk, a LEGO marketing osztálya (vagy annak egy része) nem szeretné hogy legyen review a 2. dátum előtt azokból a szettekből amiket ők küldenek ki. Az okok egyike, hogy a világ minden pontján szanaszét levő RLFM-ek közül nagyjából mindenki megkaphassa a szettet, az is akihez 2 nap alatt ér oda a cucc, az is akihez 2 hét alatt. A cél az hogy itt ne legyen előny-hátrány a reviewerek között pusztán azért, mert valaki közelebb lakik Billundhoz. Igen, egy korábbi kiküldés ezt megoldaná, de a központi logisztikát nem egyszerű megváltoztatni.

    Az őket látszólag pont nem nagyon érdekli hogy más forrásból ki mikor rak fel videót, nekik ebből hátrányuk nem igazán származik. Ebből max nekünk származik hátrányunk akik gyártjuk a videókat "hivatalos" forrásból, de ez meg nem üti meg ott az ingerküszöböt.

    Egyébként ha valaki RLFM-ként hozzá tud jutni legális forrásból szetthez korábban mint a review embargo akkor szabad a vásár, lehet publikálni. Ehhez viszont számlás hely kell, kamionról leesett cucc nem játszik. Ennek az az értelme hogy a kereskedő felelőssége hogy mit mikor ad el, a vásárlónak nem kell tudni hogy mikor szabad kirakni az árut a polcra. Ha ez nem tetszik a LEGO-nak akkor majd a kereskedőt vonja felelősségre, nem a vásárlót. Ez megint a kisebb szettekre jellemző, pl. a januári megjelenések rendszeresen bukkannak fel december közepén a polcokon, egy csomó céget nem érdekli hogy a lego.com mikor kezdi árulni, ők tele polcokat akarnak látni csúcsidőszakban.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák