Új hozzászólás Aktív témák

  • Mozaart

    aktív tag

    válasz Tony21 #65640 üzenetére

    ---AT-AT---

    Hatarozottan igent mondanek. Mozgo csuklosak a labai de minden csukloban fixen rogzul. Itt a kerdes hogy ossze roskad e idovel. De a laba tobszorosen erositett. Egymas mellett 2-3 ha nem 4 1x16os technic elemek vannak. Minden elem nagyon sok pin nel osszerakva. Nagyon sok szegecs van ebbe a masinaban. :)

    A gyenge keresztmetszete a labanak a felso comb es a motrok talalkozasa. A felso combja egy ilyen trapez alaku lemez. Az mozog fel es ala a filmben is ha megnezed. De ennek a lemeznek a megerositesere is van mar vazlatom. :)

    De amint az epitest elkezdem. Az elso teszt. 4 lab osszeepit meg az also ketto motrot es a test hasát. Majd a tetejere a program altal grammra pontosan irt sulyt ra teszem es igy fog allni legalabb 3-6-9 honapot.

    Nekem nincs hokezelo roncsolasos eljarasom mint a Legonal hogy az oregedes birja e a statikat.. mint az eiffel toronynal. :) Pedig szivesen egyuttmukodve a Legoval felepitenem majd kiallitasrol kiallitasra jarkalnek vele.. :D de nincs semmi nevem a "szakmaban".

    Amint elkeszul es ossze epul. Es valoban allni fog. Mindene mukodni. Vilagitast is tervezek bele. A szeme vorosen. A feje alatti ketto fenyszoro is vilagit legalabb. Az akksi pedig az uzemanyag tartalyok helyen lesz. Ugye a Tankok is kivehetoek. (Mai divatos szoval Modularisak)

    Ha elkeszul es mukodik. Kbalage segit a YouTube csatornajaval. Ez mar biztos. Csak elkell jussak a megvalositasig. Akkor legalabb elerek egy tomeget vele. Talan még egy kritikus tomeget is. :) Ezt a pillanatot is varom. Full feketeben a polomon egy piros legoval a lego emblema helyen ami a Lego Designereknek van a fekete polojan. :D Szoval vannak itt celok es almok.. nem kevés.. 35-40 évesen sem leszek kevesebb, hogy Lego AFOL Designer lehessek. Nem titkoltan ez egy álmom lenne. :R

    Valahol az ezze vallas fele "lepegetessel" oda lyukadok ki. Es ha nem is Billundban kell ehhez kikossek. De szeretnem ha minnel tobb embernek es gyereknek az arcara oromot irjak azaltal hogy megcsodaljak ezt a masineriat. Aztan majd jon a tobbi is.

    [ Szerkesztve ]

    AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

Új hozzászólás Aktív témák