Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz maross #46031 üzenetére

    Mi a Boost app-ot tettük fel nemrég hasonló módon. A gyerek a készlethez a Powered Up-ot használta meg kipróbálta szokás szerint az alternatív app-okat is. Aztán pár nap után én nyúztam, hogy legalább a natív appját nézzük már meg, az lenne a "lényeg". Két tableten ugyan elindult de az egyik menü sehogy nem akart betöltődni (lehet, hogy a másodikon csak nem bírtuk kivárni de 5 percet biztos adtunk neki :D). Végül a harmadikon csont nélkül betöltötte 5-10 mp alatt.

    Szerintem mindkettő olyan probléma ami megugorhatatlan.
    Értelmet sem sikerül sokszor találni neki, ahogy Balázs írta, a megvalósítás meg kb. soha nem lesz megfelelő minőségű. Ha az lenne akkor meg rohadt drága lenne a beleölt idő miatt.
    Ez olyasmi mint a smart TV rendszerek. Valahogy soha nem sikerül olyan minőséget és támogatottságot összehozni amit szívesen használna az ember. Esetleg még kifejezetten a keze alá is dolgozna mint pár extrán erre kihegyezett, de mérhetetlen munkaórát és tapasztalatot elnyelt nyílt projekt. És akkor még nem beszéltünk a támogatásról... szerintem ez a 2 év múlva lelövik az app-ot is elég gáz amit a Vidiyo-ra írtak.

Új hozzászólás Aktív témák