Új hozzászólás Aktív témák

  • LÁZ

    Topikgazda

    válasz Bencus88 #31975 üzenetére

    velkámm a szakadék szélén :DDD

    Külföld ügyben az ebay-en ki lehet fogni dolgokat, ha kicsit jobban beletúrod magad, német/angol lokálon /.de, .co.uk/, illetve ugye a bricklink, ahol szintén rengeteg a cucc, mindenféle állapotban. Nekem az ebayen se volt még semmi problémám az adott készlet állapotával, ami onnan jött, bricklink-en meg pláne, mert pl amit bnib /brand new in box/ vagy mib /mint in box/-nak hirdetnek, az úgy is fog megérkezni, mert az eladó is tisztában van azzal, hogy ha gyűjtő venné/veszi meg.

    Itthon leginkább ismerettség, meg a fészbuk legos csoportok vannak, de az újabb /márc. vége-április vagy utáni/ cuccok nem biztos, hogy lesznek olcsóbbak, amíg a 'kisbolt' nem nyit ki újból. Az az 50-55k a 21322-re /gondolom arra gondoltál/ már itt is felmerült párszor, de nagyon kamu szagúnak tűnt.

    Aztán ugye ott a lego hivatalos, sah, ott is akadnak akciók, de ami szintén tény, hogy ha pl dupla pontos időszak van, érdemes nézelődni, hogy aztán pl egy komolyabb készlet később 8-10-15k-val olcsóbb lehessen. Illetve az is tény, hogy normál esetben drágább, mint egy korrektebb itthoni webshop, de pl ha vmire nagy a kereslet, akkor érdemes onnan rendelni /még ha kicsit drágább is/, mert hamar el tud fogyni az adott készlet. És az megint csak felfelé nyomja az adott készlet árát máshol.

    +kocka.hu a jelenkori helyzet miatt /most ők az itthoni viszonteladós lego store online partnerei/, igaz a saját pontjaikat /lego store/ nem lehet levásárolni, mert a rendszer nem tudja ezt a fícsört.

    A lényeg, hogy kezdésnek érdemes fészbuk csoportokban turkálni, hátha belefutsz olcsóbban abba amit keresel, vagy bricklink+sah. ;)

    insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

Új hozzászólás Aktív témák