Új hozzászólás Aktív témák

  • Throme

    veterán

    válasz Fr0z3n #30570 üzenetére

    Nekem egyrészt "vitrinben" másrészt szabadon vannak szettek.
    Magasabban (szemmagasság, vagy kicsit felette) lévő polcok nem annyira piszkolódnak.
    Szerencsére "kinőttem" a sötét (főleg fekete) bútoros korszakomból és így az a nem túl sok por se látszik a világos felületeken (csak takarításkor a rongyon).

    Besta szekrénysorunkból 6 kockát elfoglaltam üvegajtós és lámpás felszereléssel. Nagyon jól mutatnak benne a szettek, amiket nem zsúfolok agyon.
    Többeknél látom itt a fórumon, hogy az üvegajtós vitrin zsúfolásig van legóval. Hiába a vitrin, nem mutat jól. Inkább átlátszó raktár jellege van.

    Helyprobléma miatt sok készletről le kell mondani, mert én nem szeretem ezt a bedobozolást, elrakást. Nem a pincének/szekrények/padlásnak veszem a szetteket (egy kivétellel, ami a téli témák, ez érthető is szerintem).
    Nagyon drága szetteket se veszem, sem a nagy darabszámút.
    Így beálltam 3 - 4 irány követésére és ennyi. Persze eljön az idő, mikor én is fullon leszek. Nem tudom mit csinálok majd. Lehet beadom a családnak, hogy a gyerekszobában a gyereknek szüksége van a legók bemutatására, és ott folytatom a kirakodóvásárt ;]

    Szóval ne riasszon el a polc, mert helytakarékos ill. helykihasználó megoldás, és mégse olyan bumfordi, mint egy fali doboz szekrény. Polcnál is lehet világítást megoldani. Ráadásul már távirányítású bekapcsolás se probléma.
    Ok, többet kell porolni, mégsem olyan vészes. Valamit valamiért.

Új hozzászólás Aktív témák