Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
cpu huto, meg az elso 12es haz huto alaplapra van kotve. van meg 2x8cm hatul, de tapot csereltem kevesebb lett a molex, igy az egyiknek mar nem jutott kraft. akarok 1 (vagy 2) 12est oldalra is, hogy fujja a passziv vgamat, de van valami europai megoldas, mint hogy vegyek 3 db Y molexet? kontrolpanelre nincs $em.
hüllő
-
gyiku
nagyúr
letezik olyan Y molex, amivbol 4 db 3 pin jon ki?
hüllő
-
gyiku
nagyúr
ez is lehet megoldas, alaplaprol szetosztom
hüllő
-
gyiku
nagyúr
gepbol kifujni melyik a jobb megoldas: 2 db 8 centis, vagy 1 db 12es? es melyik hany volton?
hüllő
-
gyiku
nagyúr
ilyen hazam van, egy 12 es elol besziv, hatul 2 db 8as kifuj. akarok oldalra tenni 12es beszivot, hogy fujja a passziv vga-m. az a kerdes, hogy mennyit rakjak, 1 eleg, vagy szeretne a 2ot? eleg a 800 rpm-es? (az meg halk)
hatul kifujni jo a 2db 8as, vagy csereljem le azt is 12esre?hüllő
-
gyiku
nagyúr
Arctic-Cooling Fan AF12025L
milyen ehhez hasonlo 3 pines venti van meg kicsit olcsobban, vagy egy arban? es hol?hüllő
-
gyiku
nagyúr
na vegre. talaltam nándika-nal Arctic-Cooling AF12025 Fan L Box-t 1200.- Ft-ert. Ma el is hozok tole hirtelen felindulasbol 2ot. ez a haz. elol mar van egy 12es 800as rpm asszem coolermaster, ami besziv. ugy dontottem kibaxom hatulrol az eddig 2 db 8ast, es megy hatra az egyik AC, masikat meg oldalra. szivjon, vagy fujjon? teszt, mi?
hüllő
-
gyiku
nagyúr
2db 12es AC 12025 nagyon baba, csak 12V-on mar hangos a ketto ez van, hutson, az a lenyeg
hüllő
-
gyiku
nagyúr
AF12025L elindul 5V-on? 12on bazira suvit, foleg 2 db
hüllő
-
gyiku
nagyúr
hi,
normal fem csavarral vannak rogzitve a ventijeim, neha bizony rezonal a haz, pedig ac12-esek 5v-on. vmi megoldas kellene, korulneztem, 1-2 dolog nem tiszta. plgumicsavarnal mit jelent a
- Nyitott csavarhelyű ventilátorokhoz
- Zárt csavarhelyű ventilátorokhoz ? [link]vagy van vmi ilyesmi is, ez hogy mukodik?
hüllő
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest