Hirdetés
- Wuthering Waves - Megjelenési dátumot kapott a PS5 kiadás
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz Storms #16405 üzenetére
ezen a képen nem úgy látszik: [link] ezt Te linkelted és nekem CM Hyper 212 Plus-om van egy ugyan olyan procin, és a 2 cooler felfogatása hasonló és a tieden nem úgy van, itt van pár kép: [link]
[link]
Az általad linkelt képen még rajta van az alap kék műanyag cucc amivel a régi proci hűtőt kell odatenni és a lefogató pöcök is a régi cooler-ből való sztem, vagy nemtom, de most néztem egy installt és azon is úgy volt föltéve mint neked van, amivel föltetted leszorítóval az hozzá járt, mert én még csak ilyen TX3-al találkoztam: [link]Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz Storms #16407 üzenetére
Most h mondod lehet, de ha a leírás szerint ez való az AMD-re akkor ez a jó, én csak azért véltem furcsának mert eddig csak intel-es felfogatást láttam, bár sztem ami a Hyper 212 Plus-hoz van felfogató az jobb, univerzális, csak összeébb kell csukni egy kicsit és már AMD-s lesz, nemtom a TX3-hoz miért nem olyan volt, de végül is mind1 az is jó ami most van rajta hiszen ha belegondolsz akkor ugyan olyannal van felfogatva az összes eredeti CPU hűttő, szal jó lesz az
Matthew 24:42
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Storms #16951 üzenetére
TX3 sose volt egy erőbajnok, de nem tudom, ezek az értékek teljesen normálisak, ennél hidegebb nehezen lehetne. amíg full load alatt 70-80 foknál kevesebb a cpu addig no para.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest