Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
Én a proci és a videókártya közé fújatnám. A vga nyák felső része mindig meleg szokott lenni, azt ugye nem hűti semmi... Meg így ha jól csinálod, kap elég levegőt a chipset is. A ram hűtése nem olyan fontos, hacsaknem húzod.
A venti ajánlót nálam tapasztaltabbakra bízom, de a yate loon-okat szokták emlegetni.
-
total90
veterán
Aha, akkor az S1 baba 8800GT-re Nekem most gyári borda+120mm-es venti van és így idle 50-55 fok... és szőrös fánkkal ment olyan 70-75-re. Egyébként meg nálam szinte mindig idle menne, mert max FIFA-t játszom ami alatt feljebb mehet
A Q6600-at Brocken-e vagy Z600-al nem hagynád venti nélkül? Mert a Z600-al egészen közel lenne az egyik (fenti) venti a bordához a házamban. Pl. így: [link], de itt jól látszik: [link].
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Brocken-el lehet nem menne a passzív, sőt... A ventik egyébként Swif2-k lesznek a gépembe, mind... az megy majd a hát új dizájnjához Egyébként Z600-at miért nem vennél?
(#12393) TheChos3nOne
Azért a hiedelemmel ellentétben az utolsó szériás Q6600-ak annyira brutálisan nem melegszenek a kis fesz miatt (gondolom én). TX2-vel 3,2 GHz-en baráti hőfokok vannak, értem ez alatt, hogy terhelve sem megy 75 fok fölé.
Volt viszont Mugen2-m is (eladtam, mert jó árat fizettek érte... én még kedvezménnyel vettem, így hasznom volt az egészen), de külsőre nem tetszett. Passzívba nem próbáltam, ezt bánom... viszont 600-as fordulaton ment rajta a venti és nagyon jó hőfokok voltak. Mindegy, még nem tudom melyik hűtő lesz. Alapból kizártam a Z600-at és másokat akartam, de az ára miatt lehet megérné. Gondolkodtam a Coratoron is, ami a dizájn miatt szintén jó lenne a gépembe, csak azt meg rohadt drágáért tudnám megvenni, több mint egy TRUE vagy Megahalem, amiket most akciósan bírok venni és jóval olcsóbban.Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Magyar Telekom sem ad már ki telefonkönyvet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- OLED TV topic
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest