Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Igen,de akkor már 2 helyen lenne hőátadó felület+ a hőátadó ragacs ahol szerintem a legtöbbet veszít a hűtő teljesítményéből.Arról nem is beszélve,hogy passzívan eleve gyengébb mint a ventivel.De szerintem ezt akkor tudod meg ha kipróbálod.Utána megnézed a hőfokokat és ha magas akkor még mindig ott a lehetőség,hogy kicseréled az egészet.
-
proci985
MODERÁTOR
na ez szerintem is egy baromi rossz ötlet. vagy a ventit cseréld, vagy a teljes chipsethűtőt. ha a venti tetejére rakod a plusz hűtést, az egy finoman szólva is rossz megoldás. a venti háza általában műanyag, annak meg a hővezető képessége jó közelítéssel nulla, tehát lehet, hogy még melegebb is lesz a cucc.
alaplap kivételétől meg annyira nem kell félni. mindannyian vettük már ki életünkben először...
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Henk
veterán
Terheletlenül vagy terhelve.
Amikor csak a win fut vagy netezel akkor valószínű nem nagyon fog melegedni,ott a 40 fok elfogadható.
De mondjuk ha játszol 2-3 órát akkor sem szabad túlságosan melegednie.Ezt kéne kipróbálnod,hogy terhelve mennyire melegszik.Bár nem ismerem a lapod,hogy mennyire melegedős alapban,de szerintem 50-55 fok fölé huzamosan ne menjen.Rápróbálod az új hűtőt aztán terheled pl.játékkal,közben monitorozod mennyire melegszik.
Ha nem drasztikusan akkor jó lesz úgy,ha igen akkor lap ki aztán mehet rá az új borda.
Bécy:ha a vinyót kizártad akkor lehet a ventiknek van ilyen hangjuk a szabályzástól,van már rezonálnak esetleg.Milyen ventik és mennyire vannak szabályozva?
Ha az utóbbi akkor esetleg a rezgéscsillapító gumi rögzítő segíthet.Ha ilyennel teszed fel a ventit nem csavarral akkor elnyeli a rezgést valamennyire. -
bikmakk
tag
És ha csak a ventit vennéd le? Leméred mekkora kell rá (ahogy néztem 4 vagy 5 cm-es) és veszel rá egy akkorát, amit (ha máshogy nem, hát pillanatragasztóval) ráapplikálsz a hűtőbordára. Ha nem garis már akkor úgysem tervezed visszatenni a régit...ha meg garis akkor vidd vissza és tesznek rá ők egyet ingyen, ezért nem hiszem hogy visszaküldenék Asus szervízbe
~ ASUS P5N7A-VM ~ Intel Core2Duo E7300 ~ 2x2GB Geil Value DDR2 800Mhz ~ WD Caviar Green 1TB/32MB ~ LG GGC-H20LRB ~ Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ~ Thermaltake LanBox Lite ~ Silverstone NightJar 300W Fanless ~
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest