Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz MadBlade #3175 üzenetére
1. Ha nem riadsz vissza adologtól, akkor vágd ki a méhsejt kialakítású perforálást a ház hátulján (nekem sokat segített és nem lett utána szélzaj)
2. Ha teheted, akkor hátra 12-es ventit tegyél, valami normálisat
3. A procihűtőt lecserélheted valami nagyon extereme-re, hátha segít (Thermalright U 120 Extreme)
4 Nézz át a vízhűtés topikba
Az 1-4-ig kilőve subaruwrc-nek Infinity+ 2 ventivel terhelve 77-78 húzott procival nap közben. -
Flagstaff2
senior tag
válasz MadBlade #3180 üzenetére
Dremel (vagy valami utánzat) mmeg a hozzá járó 2cm átmérőjű mini flexkorong sztem a legjobb erre a célra. Az előző házamra is azzal vágtam ki a kör alakot,szépen türelmesen meg lehet csinálni. És megéri! Sokkal jobban ki tudja tolni a meleget a házból a venti. Én még a venti keretét is levágom,csak az alsó vékony részt hagyom meg hogy annál fogva fel tudjam fogatni a ventit,sokkal halkabbá teszi magát a ventit ez a beavatkozás.
X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT
-
Flagstaff2
senior tag
válasz MadBlade #3182 üzenetére
Én valami 3500Ft-ért vettem egy gagyi utánzatát. És nagyn sok mindenre használható a ház körül is,na nem 60-as saválló köracél ipari méretű darabolására,de apró fúrók,mini drótkorong,gravírozófej (plexi mod rulez) marófej,apró köszörűfejek jól jöhetnek.
X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT
-
Flagstaff2
senior tag
válasz MadBlade #3184 üzenetére
Különböző barkácsáruházakban lehet ilyet fellelni. Amire te gondoltál az sem rossz ötlet csak úgy össze fogod bszni vele a gépházat hogy amikor csinálod vedd fel videóra,aztán tedd fel a netre hadd röhögjünk rajta. Az az eszköz fához van,a fémhez való eszközökhöz képest drabális fogakkal és el fogja hajtogatni azt a vékony szar lemezt amiből a gép van! Még dekopírfűrésszel is igen nehéz a lemez elhajtogatása nélkül kivágni azt a kört.
-
ANT
addikt
válasz MadBlade #3210 üzenetére
Bocsi, hogy nagy hálálkodásod megzavarom, de a kolléga ''légszállítása nem a legjobb'' kifejezésével nemcsak hogy egyetértek, hanem pontosítanám is: légszállítása picsafüst! Én is vettem egy ilyet házventinek, aztán végül beraktam a 2. számú vinyóm elé segédlegyezőnek, másra nem nagyon jó! Persze ha van legalább 3-4 házventid, egy ilyet betehetsz, de csak erre bazírozni a házhűtést hiba lenne!
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
-
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz MadBlade #3227 üzenetére
Nekem TT Matrix házam van, az sem volt épp leányálom a venti rácsok kialakítását tekintve. Kivágtam a lemezt elöl is hátul is és sokkal halkabb lett. Sajna képet nem tudom hogy kell belinkelgetni, de ha kell akkor tudok küldeni email-be. Attól a cégtől vettem én is a ventiket, amit linkeltél, szvsz elmész hozzájuk és kipróbálgatod a ventiket, így utólag nincs az a ''ki volt a paraszt szitu'' Semmilyen rácsot nem raktam hátra(+zajkeltés), mert egyrészt nem nyúkálok oda, másrészt a lapát befele van, így aztán elég nehéz belenyúlni.
üdv: SYSEladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
ANT
addikt
válasz MadBlade #3231 üzenetére
Igen, a venti átalakítónak sajna ez a hátránya: az a venti, ami nélküle elférne, vele együtt már útban lesz vminek.
(A hátlap kivágáshoz pedig olyan csípőfogót használj, aminek nagyon jó éle van. Én ilyen mini, rövid szárú fogóval csináltam a műtétet. Aztán ha ráteszed kívülről a grillrácsot, sztem már nincs jelentősége, ha esetleg kicsit sorjás marad a kivágásnál a lemez széle.)
Szerk: né' má', másodpercre egyezik a két hsz. dátum-ideje!
[Szerkesztve]''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest