Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oibacsi
őstag
válasz Veriakilis #4957 üzenetére
nekem is volt ilyen gépem, de aztán a vinyó kevés lett, bár nekem fujitsu volt és télleg semmi hangja de én nem mertem volna 3,5-ösbe betenni, mert jobban melegszik...rám azt mondták mikor "halloták" a gépem h őrült
-
v.tom
őstag
Jó megoldás. Te a teljesítményt feláldozod a hang oltárán. Nekem kicsit más a stílusom, én inkább fordítva teszem(tenném). Be akarok szerezni egy WD raptor-t, ugy gondolom hogy rendszervinyónak még egy 36 GB-os is megteszi, nálam ugyis csak a windows lenne rajta meg a lapozófájlok. Anak elég. Ha beleteszem egy jófajta drivegay-be mint te, akkor a hangja sem lenne vészes és a melegedése sem. mondjuk hangtalan nem lenne. Már hallottam raptor vinyót seekelni....
-
S.Y.S.
aktív tag
Pont a napokban dilemmáztam, hogy tehetném még hallkabbá a gépemet, és arra a következtetésre jutottam, hogy laptop hdd lesz a megoldás. Most már viszonylag kedvező áron lehet venni nagyobb méretűt. Be is ruháztam egy 120Gb-os Sata-sra, de amikor bekötöttem bizony ennek is van hangja. Jött az isteni szikra, van egy fölös Quiet Drive-om, beledobom és kész. Csak azt ügye nem a kicsire tervezték, és a kitámasztásánál elbizonytalanodtam.
Erre vártam, hogy hátha van még hozzám hasonló fan, aki megerősit abban a hitemben, hogy létezik halk pc, ami ha nehézkesen is, de kivitelezhető.
THX!Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest