Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz d@minator #27141 üzenetére
Van ár limited? Némileg drágábban (~6400 Ft), de én melegen tudom ajánlani az XPG VENTO PRO-t, főleg, hogy olyan meleg a proci.
Szintén Zammától jött az ajánlat, nagyon elégedett vagyok, erősek.
Olyannyira, hogy a 2 db meglévő mellé, már úton van további 4 db, és majd megy mind radira:PWM Mode:900 ~ 2150 RPM ± 10%
DC Mode:450 ~ 2150 RPM ± 10%
75 CFM
3.15 mm H₂O
10 - 28dBA (Max)Daisy chain kompatibilis!
Malaka!
-
Zamma
őstag
válasz d@minator #27141 üzenetére
Jó kérdés...
Nekem is Mugen 5 van és 2 ventivel használom (2 db Noctua A12x25-el)...A gyári adatok amiket leírsz csak részben beszédesek, mert azt nem tudni hogy adott RPM-en mennyire hangosak...
Az ID Cooling jó ár/érték arányú hűtőket/ventiket gyárt, de az Arctic-kal jóval nagyobb tapasztalat gyűlt össze - évekig ez volt és most is - ez a belépő és egyben ajánlott venti 2500 Ft-ig.A Mugen blokkja szerintem elég jó, viszont erősebb ventiket javasolnék - főleg a 13 gen. Intel prociknál, de az új Amd cpu-k sem gyengék e téren, melegszenek mint a disznó! -, sorrendben így: P12 MAX (nem mindenkinek jön be, mert az első szériában voltak hibás darabok, manapság már talán már nem lehet ilyenekbe belefutni, mivel 3000-ig pörög nem minden alaplap tudja fokozatosan állítani a forbulatszámát (200 RPM-enként kb), ~200 RPM az alja, de tud 0 fordulatot is), Akasa Apache, XPG Vento PRO (sorba köthető, nem kell Y kábel!)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest