Új hozzászólás Aktív témák

  • oz82

    senior tag

    Új kérdés:

    Az alaplapomon (Asrock 770 Extreme3) csak a CPU hűtőcsatlakozó 4 tűs, a maradék 2 pedig 3 tűs (mint általában). Ha veszek sima 3 tűs ventiket, akkor azok csak pörögnek mint az állat, nincs szabályozás Lehetőségek amik között agyalok (nem pénz alapon mert olcsóak, hatéknyságban):

    V1: Arctic Cooling Arctic F8 Pro TC Ez beépített hőmérős és 38 foknál kezd el felpörögni (persze attól függ h hova rakom a hőmérőt, ha elég messze a hőtől akkor nem fog felpörögni soha, de halk lesz és lehet hogy még jól is teljesít)

    V2: Vagy veszem a PWM es varinást , és sorba kötöm a processzorral, és akkor ezek a processzor terhelés függvényében együtt pörögnek fel-le. Csak itt van valami korlát az áramfelvétellel kapcsolatban. Ezt nem tudom.

    Elsősorban halk rendszert akarok (persze idle ban, játék közbe had zúgjon). Elsősorban a második megoldás érdekelne hogy kinek hogy működik? (aztán ott van még a VGA, de az ATi Tray tools al az elég jól le lehet szabályozni, de lehet később kap egy Zalmant-t)

    [ Szerkesztve ]

    Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

Új hozzászólás Aktív témák