Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheol
aktív tag
válasz Sirandrish #200 üzenetére
Az első képen, mikor elhagyod kelet felé a várost az jó, és utána észak felé azt hiszem.
-
Sirandrish
legenda
az első két a várostól keletre van..de ott merre tudnék még menni?
Szikla van mindenhol..és hegyet mászni tudtommal nemtud a kariEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sheol
aktív tag
válasz Sirandrish #202 üzenetére
Itt be. (mountain peak)
http://kepfeltoltes.hu/080803/Screenshot2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nemjó a link
nah mostmár fasza..uristen..azt a lyukat nem vettem észre
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #200 üzenetére
A térképen van egy sárga pötty. Az mutatja a főküldetés helyét.
Eltévedni nem tudsz, mert lineáris a játék. RPG létére.
Remélem hogy a Sacred 2 jobb lesz, mert ha nem, akkor messze van még 2010 a Diablo 3-ig.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #205 üzenetére
jah csak az a sárga pötty a feketeség kellős közepén van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MasOyama
őstag
válasz Sirandrish #189 üzenetére
Nem voltam magas. 60 körül voltam, de láttam már 75s karaktert is. Csak egy karakterrel toltam.
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
MasOyama
őstag
Egyébként az összes boss tök gyenge. A sárkány meg hót bugos. Elkezdtem futni előle, egy kanyarban beragadt, én meg szétlöttem messziről.
-
MasOyama
őstag
válasz Sirandrish #206 üzenetére
Jah, a térkép fele bugos. Nem ártana már az angol verizóhoz is a patch.
-
Vistaboy
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #213 üzenetére
Hát, ha sikerül átvinned, akkor én vagyok béna (De legalábbis türelmetlen. ).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #214 üzenetére
ha sikerül átvinnem akkor béna vagy mert hogy a türelmemről én se vagyok híres
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #215 üzenetére
(Hát, ha a jövő héten nem kellene melóznom, akkor lehet hogy türelmesebb lennék.)
Na, de elég a chatelésből, mert megszólnak a modik.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #216 üzenetére
ok..az nem off ha azt mondom hogy most értem ki a jeges világhoz..átmentem a barlangon
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #217 üzenetére
Akkor már nem messzire vagy a törpe falutól. A sárkány utána lesz kb. ugyanannyira, mint a barlang hossza volt.
Na most már megyek, sok szerencsét a sárkányhoz.
Ha holnap túlélem a műszakot, délután majd jövök. Ha te túléled a sárkányt, akkor majd dobj meg a mentéssel (E-Mail-ben küldd el.) Majd később meghálálom, ha valahol elakadsz.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #218 üzenetére
most elmegyek COD4ezni..de holnap délelőtt tuti nekiesek a sárkánynak..főleg ha már nincs messze..defem 2300körül van...csak elég lesz valamennyire
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #220 üzenetére
Béna vagyok...
Hogyan nyomtad le?
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #221 üzenetére
kihasználtam a Bugot
még játék elején nyomtam egyet a Lightingra..és most használtam is
Irta valaki hogy beakad a kanyarba..hát tényleg beakad....magamhoz vettem vagy 70manat aztán adtam neki...igaz hogy volt vagy 20 perc de megfeküdt[ Szerkesztve ]
-
Sheol
aktív tag
válasz Sirandrish #222 üzenetére
LOL és milyen büszkén adtad elő, hogy kinyírtad.
-
Sirandrish
legenda
mé nem kinyirtam?
a cél szentesiti az ezköztAmugymeg rámentem simán is vagy 2szer...2 ütését is birtam kellő potkával de mikor 1 percig csak ütött akkor már nem tudam mit tenni...és gondoltam ha az a Buzi sárkány sem ad lehetőséget akkor énsem
Amugy meg épp menekülőre fogtam mikor láttam hogy nem tud továbbjönni..tehát nem direkt kerestem a bugot..csak láttam hogy szerencsételn megáll a sarkon..én meg rálátok meg minden...mondom akkor hijáá
Végülis Lightingal bug nélkül is megöltem volna de mivel csak 1es szintü a Lightingem ezért tartott volna vagy 1 óráig...így csak a manat kelett innom..
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #224 üzenetére
Gratula, bár igazság szerint ez nem fair...
Majd lehet hogy egyszer kipróbálom, de okulva az elmondottakon, szerintem inkább mágusként fogok indulni...
MOD: Most ezt mér' írtam OFF-ba? Korrekció.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #225 üzenetére
mondom..azzal a Lightingal meg lehet ölni könnyen...de mivel csak 1es szintü eltartott volna egy óráig is ha ide-oda futkorászok...arra meg időm se és kedvem se volt...
Majd lehet ha visszaveszem a skilleket akkor arra is rámegyek mittomén valami helyett...mert ilyen lényeknél nem rossz...meg ha nem kell a tömegbe beszaladni az se utolsó szempont...csak nemtudom hogy mi helyett kéne
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #226 üzenetére
Oké, további sok szerencsét, én egyenlőre végeztem a gaméval.
Már csak a Sacred 2-ben bízom. Ha abban is elbukok, akkor azt hiszem, maradok a Tomb Raider-eknél.
-
Sirandrish
legenda
-
Vistaboy
veterán
válasz Sirandrish #228 üzenetére
Na látod, az meg nekem igen. Végigvittem már a kiegészítőjével együtt párszor.
Amúgy lesz még egy RPG idén: Drakensang. Majd nézz bele a topikjába, épp most linkeltem friss híreket.
-
MasOyama
őstag
válasz Sirandrish #212 üzenetére
Dehogy. 3 x, és Titan quest, nem ez. Itt elsőre azt hiszem 32 körül voltam.
-
Sirandrish
legenda
válasz MasOyama #231 üzenetére
a TQ-ba nekem is volt/van néhány 60körüli karim.
a Legendbe akkor 32 körül van vége...akkor van még legalább ennyi me most vagyok 20-21...hát nem egy hosszu game akkor..
-
(baphomet)
tag
srácok emmi ott a fején, ahol a tündér van?
-
Sirandrish
legenda
válasz (baphomet) #233 üzenetére
Bug..nekem is volt egy ruhém amit ha felvettem akkor szanaszétcsuszott a karakterem..kb ugy nézett ki mint egy pók/skorpió/kigyó/ember/béka hibrid
-
(baphomet)
tag
válasz Sirandrish #234 üzenetére
okéééé
-
Sirandrish
legenda
válasz (baphomet) #235 üzenetére
mondjuk ahogy olvasgattam a topicot mindenki irja hogy tele van buggal..nah én 2vel taliztam eddig..az a ruha meg a srákány hogy beakad a sarokba...
-
(baphomet)
tag
válasz Sirandrish #236 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz (baphomet) #237 üzenetére
elég kemény
Amugy te milyen karival nyomatod?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
(baphomet)
tag
válasz Sirandrish #238 üzenetére
a láthatatlan kari, egy path of the warrior meg nem tom mi
a másik (mert ki akartam próbálni mást is) pedig egy path of the magic és villian (azt hiszem ) de ez a varázsos kari nagyon komoly!és Te milyen karival nyomod?
-
Sirandrish
legenda
válasz (baphomet) #239 üzenetére
Warrior és Faith...ala Paladin
-
(baphomet)
tag
válasz Sirandrish #240 üzenetére
de amúgy kajak olyan rövid a játék, hogy elmész a sárkányhoz kicsinálod és vége?
-
Sirandrish
legenda
válasz (baphomet) #241 üzenetére
azért annyira nem..én a sárkányig lv 20-22 környékén értem el..és elvileg lv 32ik szintre van vége..azaz durván a sárkány a fele a gamenak ha a szinteket nézzük mert így saccra kb annyi meglépni 1-22ig mint 23-32ig...legalábbis eddigi rpg/hack & slash tapasztalataim szerint..
-
(baphomet)
tag
válasz Sirandrish #242 üzenetére
nah ja, kb úgy van, amúgy jóóó kis játék lenne ez
de engem a diabló jobban megfogott meg a TQ... -
Sirandrish
legenda
válasz (baphomet) #243 üzenetére
Jó persze...a Diablo és a TQ két remekmü...és szvsz a TQ az egyedüli ebben a kategóriában ami megközeliti a Dio hangulatát...a többi csak próbálkozás..de azért ezt is végig lehet tolni egyszer..annyira nem rossz..
-
(baphomet)
tag
válasz Sirandrish #244 üzenetére
végig hát, végig is kell tolni! sztem megéri...
-
Sirandrish
legenda
válasz (baphomet) #245 üzenetére
egyszer énis végignyomom az tuti..
-
ttt1
őstag
map ez alapján pedig lehetne helyszin még böven, ha van eszük kihasználják a folytatásban ..meg lehet nézni mekkora a játékban a bejárhato terület a map negyede...
-
Sirandrish
legenda
van egy olyan sanda gyanum hogy pl azt a Fisher villaget majd valami kiegnél lehet majd csak elérni mert van egy hid ami arra menne csak azt mondták hogy a csóka aki örzi nem fog átengedni a játék végén sem...
-
ttt1
őstag
válasz Sirandrish #248 üzenetére
De nem tom ki ,hogy csinálja én most vagyok a temetönél és 14es szintü a kari... akkor mingyárt vége van?
-
Sirandrish
legenda
mé lenne vége?
én lv 24-25 vagyok és nincs még vége..majd vége lesz amikor vége lesz..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest