Új hozzászólás Aktív témák

  • Sumptuous

    senior tag

    válasz fecosrac #5383 üzenetére

    (#5383) fecosrac : Az a probléma, hogy a dalvik-cache ürítve lett, és a browser/oat mappa tartalma is. Így nem tudja honnan betölteni a browser .dex-ét. De ha visszarakod az oat mappa tartalmát, akkor az xposed FC-zik. Erre az a megoldás, hogy a dalvik-cache/arm mappába vissza kell helyezni ezt a fájlt, így nem omlik össze a böngésző és az xposed sem. :D Jelenleg nem tudok jobb megoldást, de dolgozom rajta, hogy megkerülhető legyen. Persze ha nem zavar/ nem használod az alap böngészőt akkor nem szükséges visszaraknod. Sőt a browser.apk-t is törölheted a helyéről..

    (#5384) Fezoka: A helyes felrakási sorrendre próbáltam utalni az XDA-n a telepítési instrukcióknál. Egyébként csak az a lényeg, hogy az xposed-et feltétlenül az újraindítás és a beállítás varázsló elvégzése után szabad felrakni. :D A többinek a sorrendje mindegy.

    (#5390) gonorrea : (Ahogy előttem javasolták:) Rakd fel a patch-et és a Disable Adblock-ot. Ezek megoldják. Másik modem flashelése nem szükséges, mert a patch már tartalmazza.

Új hozzászólás Aktív témák