Új hozzászólás Aktív témák

  • ClydeBeka2

    őstag

    válasz kenwood #59104 üzenetére

    Köszönöm a választ. Igen, igy már értem a problémádat.

    Viszont ahogy irtam. A Rito azt akarja, hogy 1 - játszanak az emberek, 2 - ne rögtön szezon elején legyen meg a kijelölt "cél". Pontosan ahogy te is irtad "Van 1 szezon,azt haladsz a magad tempojaban" , ez a rendszer lényege. Hogy szezon VÉGÉRE érj oda, ahová való vagy. Ne szezon elején. Legalábbis ahogy irtad, mondjuk 200-250 game kell hogy a true elodhoz elérkezz. Valaki ezt 2 hét / 2 hónap/ szezon végére tolja le, attól függően mennyit fordít a játékra.

    De ha ugye szeretnél az elején kicsit gyorsabban haladni, arra is kinál megoldást a rendszer, mivel több pontot kapsz az elején! Szerintem elég fair ez a rendszer, de persze vannak buktatók benne, mivel ott az RNG faktor, hogy a csapattársaid milyen napot fogtak ki. Ezt senki sem tudja befolyásolni / könnyen kiküszöbölni. :)

    Szerk1.:Valamint még ideszúrom a végére, hogy mivel játszol, jobb esetben fejlődsz, tehát könnyebb eljutni az előző év végi szintre a következő szezonban. Legalábbis én magamon ezt tapasztaltam. Season 2 Bronzból indultam és 2 szezon kellett a platináig, és még egy a Diamondig. Ez egy hosszadalmas folyamat. Emlékszem magamra, amikor én is sírtam a haveroknak hogy lehetetlen feljutni 1200 ELO-rol (akkor még pontrendszer volt).... Oh boy, hogy megváltozott 3 szezon alatt a véleményem. És ebben nagyon sok munka volt, úgy mint akármilyen más tevékenységben!

    Szerk2.:Na még egy gondolat. Felhoztad a Silver 1 - Gold 5(4) közötti különbséget. Igazából játékélményben és tudásban semmi különbség nincs. Értem én, hogy a skin miatt fontos. De ha valaki nagyon akarja a skint szerintem bele fekteti az időt és munkát ha csak amiatt szeretne Gold lenni. De szerintem nem ez lenne a lényeg :)

    [ Szerkesztve ]

    LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

Új hozzászólás Aktív témák