Új hozzászólás Aktív témák

  • olloczky

    senior tag

    Na.. végre megvan a gold!!! Ez így most nagggyon hülyén fog hangozni, de életemben először sikerült ez, pedig 2012 vége óta játszok (lassan 6 éve)... De ebben ez évben, főleg az elmúlt 3-4 hónapban azt éreztem, hogy most máshogy megy a játék, kicsit jobban, mint eddig. És tessék sikerült a gold. Tudom, hogy ez kb semmin nem változtat játékmenetben vagy játékosállományban, csak ugye mégis gold.. :)
    Páran már játszottunk itt együtt, láttátok, hogy cho gath topot toltam sokáig, de ezt az utolsó etapot most lux supportként sikerült kihúzni. Nagyon megszerettem ezt a karaktert.

    Valaki írta itt nem rég, hogy aki x év után nem képes kijutni silverből vagy goldból akkor az már valszeg sosem fog. Na most itt vagyok én ellenpéldának :)

    (#57134) Chuzzlee803

    csak azért, mert egy adott csapattársnak rossz meccse van, nem mondanám, hogy bronzos fogyatékosok

    Ez nagyon igaz. Az elmúlt pár meccsem vmelyikén, luxoztam.. tényleg nem landoltak úgy a spellek mint máskor, magamon is éreztem, hogy nem jól indul a meccs ( a végén megnyertük), és az adc-m olyanokat mondott, hogy töröljem a lolt meg omg mit csinálok stb. Ezen segít a mute, csak tényleg semmi értelme annak, amit mond, egy játékom (sőt az első pár perc) alapján.

    nagyon tudnám tanácsolni, hogy a rosszul teljesítő csapattársat ne bombázd missing pinggel, ne írkálj all chatre, hogy "gg better xy role wins", és úgy általában segíteni próbáld, nem kitiltelni a Föld felszínéről. Neked sem esne jól (gondolom az említett Nasusnak sem azt mondtátok, hogy mit tegyen/vegyen a Fiora ellen, esetleg többen rámentetek a Fiorára, csak közöltétek vele, hogy "stop feed"

    Szintén nem régi meccs. A jaxünknek topon kicsit feedelt, de ő maga mondta, hogy bocsi feedelek, valami nem jó, mondjuk, hogy mit csináljon. És akkor elkezdtük neki mondani, meg leginkább pingelgettük és próbálta is tenni amit lehet, de sajnos csak elbuktuk.

    Egyébként szintén recent téma volt itt most, hogy jobbak a meccsek hangulatai. Ezt még mindig alá tudom támasztani, valahogy általánosságban türelmesebbek, értelmesebbek az emberek. Lehet nyárra mindenki kisimult. :D

    Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

Új hozzászólás Aktív témák