Új hozzászólás Aktív témák

  • jkrisztian

    aktív tag

    válasz nuke7 #55240 üzenetére

    Amikor meglett a szintem a rankedhez, gold tetejébe sorolt be. (ha emlékezetem nem csal gold2-be), onnan mentem fel platina aljába. Tényleg csak funoltam, senki sem boostolt fel odáig, mindig soloztam. Majd kb. fél éve (lehet több) abbahagytam és pár napja kezdtem újra, de csak bohóckodok normal drafton.Tudom nem egy nagy karrier és egy bizonyos szinten már meggyaláznának, de eddig nagyon sima volt. Nem arcoskodás, ne értsétek félre, nem ledegradálni akarom a LOL-t, hiszen minden percét élvezem amit eltöltök vele. Szeretem ezt a játékot is.

    Szerintem a kulcs a map awr. és a játék olvasása. Dotában roaming supportot vagy pos 5 supportot játszom, ahol annyi mindent kell csinálni early gameben, hogy félelmetes. Folyamatosan reagálnod kell nem csak a saját lanedre, hanem pillanatok alatt be kell segítened a másik két “ösvényre” is. Hiába van lent wardod, egy jól elsütött smoke-al bármikor betalálhat az enemy gank anélkül, hogy észrevennéd. LOL-ban support és jungle rolet toltam. A jungle a legélvezetesebb, mert ott kb az a feladatod mint Dotában a roaming supportnak. Gank, gank, gank. Playmaker role, legkirályabb. A support role borzalom, legalábbis az early phase mindenképpen. Más sem történik csak próbáltak fogást találni, az adc-k farmolnak. Jó wardolással kb. nem tud a jungler meggankelni titeket. Dotában 100x több dologra kell figyelni ezen a role-on, meg úgy mindegyiken igazából. Ezért sokkal egyszerűbb, mert koncentrálsz a kis lanedre és annyi.

    Dotában Archon szinten vagyok, ami kb a gold 3-4 megfelelője itt LOL-ban. Beszédes szerintem, hogy sokkal több meccsel mennyivel hátrébb vagyok Dotában. Ráadásul abban próbálom is magam képezni, sok streamet és mindenféle guideot nézek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák