Hirdetés
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Borderlands 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz stefyY #53057 üzenetére
Ezek a szép meccsek, de ez hol van goldba?
Katáról jut eszembe, tegnap mondom kipróbálom már, így mentem egy normal draftot vele. Miden persze 18-as hősismeriű hupilila jelvényes Ekko ellenem. Villogtatni nem sajnálta azt a kurva jelvényt, kb 30secenként megvillantotta, nagyon büszke lehetett rá...
Naná, hogy elvert, kb először játszottam Katát, de a csapat többi tagja is ugyanúgy kikapott, szal kb hasonlóan nézett ki a végeredmény mint stefyY képén csak inverzbe. Ez a Kata nem az én champem rá kellett jönnöm.
De egyébként bírom az ilyet, hogy mainnel jönnek normal draftozni, ráadásul még csak azt sem mondhatom, hogy valami szokatlan buildet tesztelt volna vagy akármi.. tök standard morello, lichbane buildet csinálta, thunderlorddal semmi extra nem volt.... be is írtam neki a végén, hogy flap flap bravo mainnel bejön normalba és legyőzi a chempet próbálgatókat grat, majd ki is léptem gyorsan nem hagytam meg neki a kegyet a válaszra. Aztán bejelölt barinak, gondolom jól megakarta mondani a magáét, ha már meccs után nem tehette, de töröltem inkább..
Ez miért jó amúgy nemtom valaki világosítson már fel, hogy bemegyek a 7-es hősismeretű hősömmel egy tök bejáratott builddel csak azért hogy ott villogtathassak? Sejtem mire jó ez (e-penis), de tényleg ennyien erre vágynak, ha már ranked nem megy nekik itt élik ki magukat meg vak módban a mainekkel? Hoztam volna én akár egy Tahm midet, amivel tudok is játszani, hát szétszedtem volna a gyereket....
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Filmvilág
- Autós topik
- PlayStation 5
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest