Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Imilenni #48711 üzenetére

    Hát mármint mutatja persze, hogy van 3 killed meg ilyenek, de ez csak szimpla statisztika. Az xp-t úgyis csapatszinten kapjátok szal igazi jelentősége nincs.

    Itt lolba azért nem lehetne jó, ha az assit ugyanannyit goldot érne mint a kill, mert pl. veszek egy naptűzköpenyt berongyolok a harc közepére és már van 5 assistom szóval ingoványos talaj ez azért. Jobb supp itemek kellenének az biztos, amit most a 2 új itemmel el is kezdtek megvalósítani, illetve ezt a kötelező látókő vásárlást én is elhagynám, inkább valahogy be kellene építeni a kitjükbe.

    Lehetnének új idézői képességek, pl. ugyanúgy ahogy van egy kötelező ámde nagyon hasznos smite a junglereknek, lehetne egy ugyanennyire kötelező supp idézői képesség is, ami mondjuk egy ilyen wardolási lehetőséget adna és nem kellene goldot áldozni erre. Lenne mondjuk 30 sec cd-je és 1 wardot le lehetne vele pakolni a maximumális 5 wardig. Aztán talán ugyanúgy fejlődhetne mint a smite, hogy bizonyos itemekből még kapna + hatásokat, mint amilyen a piros, kék, zöld jungle fegyó.

Új hozzászólás Aktív témák