Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    válasz FoLey-v #46995 üzenetére

    Az, hogy Gold 5-ös semmit nem jelent. Például ma normálon egy Dia Jhint elvert egy Gold 4-es Tristana.
    Vannak sokkal jobb Silveres playerek mint boostolt goldosok.
    Azt viszont rühellem ha valakit azért szidnak, hogy melyik divben van. Például meccsen próbálsz segíteni és mondják hallgass már el te csak egy Silveres vagy.
    Mégegyszer elmondanám én egy kőkemény Silver 5-ös játékos voltam 0 LP-vel több hónapig. Hogy miért?

    -Nem használtam wardot
    -Mindig a killre mentem még úgyis, hogy esélytelen lett volna , hogy 1 vs 1-ben nyerjek
    -Szétflameltem a meccset. Ha valaki nem tetszett vagy feedelt már ment a flame.
    -Sz*rtam az objective-re.
    -Futottam a wardolatlan dzsungelba megölni a low hp-s enemy-t és megöltek.

    És még sok apróság. A lényeg, hogy meg kell tanulni MI a játék lényege. Feedbe vagy? Az szép és jó..De a nexus betörésével nyersz LP-t nem a killekkel, meg a semmittevéssel.

    Ha már tudod a lényeget másik fontos dolog a championok. Tanuld meg használni őket. Tanulj meg spellekkel farmolni.
    Sokan tudják mit csinálnak ami győzelemre viszi őket, pedig nem. Ha a játék lényegét tudod /úgy mint én/ akkor 2 nap alatt Gold 5-ből Plat 5 lehetsz (persze függ, hogy kinek mennyi ideje van játszani, de folyamatos játékkal 2 nap alatt megvan).

    Igen amikor elkezdtem majd 2 hete rankedezni én is kaptam Silverbe meg Goldba gyenge képességű csapatot. Ez van le kell nyelni. De sokkal kevesebb alkalommal van rossz csapat mint normális. Azokon a meccseken kell carryzni.

    Fontos még a csapatösszeállítás. Nézzük botot. Egy Vayne Janna páros halálra van ítélve egy Draven Leona páros ellen. Vagy egy Draven + Zyra ellen. Ne keljen mondanom, hogy miért.

    Mai nap:
    -Sajnos már két napja Plat 2-ben punnyadok. Kicsit gyengültem, ma összeszedtem magam de hiába :D

    A Legjobb ADC-m volt 0 dodge képességel állandóan behookolta a Thresh. Mondom óvatosabban, aztmondja Chill. De csak nem sikerült neki. Egyedül Graves volt játéban, Urgot 0/10-ben volt 19 percnél. De még utána is kiállt a Rivennel 1 vs 1-re. Graves hiába ment fel. Miden Ahri is csak azért volt ilyen statban mert Graves babysittelte. Tristana természetesen értette a dolgát, sajnos Lucianról nem mondható el ugyanez. Basszus pedig semmit nem csináltam másképp mint minden meccsen sőt lesebeztem botot a fenébe Lucian flash + heal de a low hp-s Tristanat se tudta megölni. Na mindegy megyünk tovább, nem kell PRO team mellém csak ne overfeedeljenek és nincs is gond.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák