Új hozzászólás Aktív témák

  • Horytnica

    csendes tag

    válasz hugi0 #46430 üzenetére

    Hát én ma is mentem pár rankedet, volt pár igen izgalmas meccs.

    De riot részéről kicsit kezd szánalmas lenni hogy ahol Yasou - Vayne páros valamelyiket az egyik csapatba kerül akkor annak az esélye a győzelemre kb. 90%.

    Mindig hirdetik a nagy "balance"-t de sohasem közelítenek felé. Mindig csak távolodnak. Pl Vayne nem régi buff-ja a tornyok ellen. Eddig mindenkit megölt 3 lövésből kb. most már ennyibe kerül neki egy torony is.

    De kezdjük az elejétől. Mert a szegény Zed a jól megtervezett támadás és az a hatalmas brutális taktikai érzék amivel elejti a zsákmányát. Kicsit vicces, amikor még használható volt a QSS akkor kipróbáltam a zed-et mondom megnézem mi ebben a nehéz. Elmondom... ha elvernek halál lazán Q-val lefarmolod azt amit az erősebb ellenfél. Nem túlzok kishíján 100%-osan lehet farmolni a Q-val 32147823421km-ről. Az meg hogy beugrasz, rá ultizol valakira rá ütsz a billentyűzetre és még egyszer megnyomod az R-t vagy anélkül elfutsz... Ehhez tényleg nagy tervezés kell. Esküszöm emelt fokú érettségi meg doktori. Na persze leső meccsemen 24/4-8/10 körül végeztem és még csak le sem izzadtam.

    Akkor itt van a Yasou, mindenki tudja hogy op sz*r, kishíján megölhetetlen, és a farmot megint csak 100%-osan tudja hozni végig csúszkál a minionokon majd dob egy forgószelet és meghalt mind a hat. Eközben nem tudsz hozzá közel menni mert fut 2 cm-ert és tele a pajzsa így már piszkálni sem tudod, ill. 2 mp-t van Q-ja, ebből jön a forgószél és ott már igazából tök mindegy mert már hiányzik fél hp-d. Csak megjegyezném őt még mindig nem tudták nerfelni, persze gondolom az antirasszizmus miatt mert szegény sárgák. Ebből a szemszögből a Lucian nerfet nem értem biztos most perelik is őket.

    Erre jön a kedvencem a Teemo buff... valami ilyen jelmondattal: "Teemo erős, de ha elverik akkor nincs elég manája a védelemre meg a támadásra is egyszerre" Basszus ha elveri akkor ne akarjon mid a kettőt egyszerre... Riot logika, persze kell az segíteni a gyenge elméjükeket is tudom, akinek nem haladja meg az iq-ja a két marék molylepkéét annak erősen ajánlottak a fenti karakterek.

    Na és akkor jön a kedvencem. A sorozatos Kindred "nerf" :D Nem értem miért? Ha kindreddel voltam azt éreztem hogy rohadt papír vagyok és ha nem helyezkedem jól akkor megdöglök. Ha kindred volt ellenem akkor meg az éreztem hogy megyek és ízekre tépem Kha'zix-al. Nerfelték holott én kb. amióta kijött nem hazudok nagyot ha azt mondom hogy kb. 10x találkoztam vele. Persze tudom op. ha megtanulsz vele játszani és van hozzá kis gógyid.

    Kérem fejtse ki nekem valaki, a riot miért nem veszi észre azt amit kellene. Ha észre veszi miért nem havítja... pár dolog. Ezreal akkor is elultizik ha le stunol vagy odébb lököd, Yasou telibe fossa ha valaki le stunolja ő ultizik... ill. befejezi az ultit.. De Pantheon ugrás közben kiszedik(W) és sorolhatnám.

    Ja persze ezek után jönnek a projekt izék meg a karakterek, ez már üti a War Thunder ratyiság szintjét.

Új hozzászólás Aktív témák