Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz Jazz #45412 üzenetére

    Ez tudom milyen érzés... :(
    Ma "egész" nap bot/AI mérkőzéseket toltam Lulu-val, hogy menjen a mid vele, még vittem jungelbe is, hogy tudjam hol a határa a karakternek. Az első élő meccsemet totál elrontotta egy Aatrox jungler, mert olyan bénán gankelt, hogy még én is meghaltam miatta kétszer, pedig 3/0/0-ban voltam a gankjei előtt, és kétszer annyi dmg-t toltam ki a játék alatt Lulu-val (9,976 vs 4,251) mint ő junglerként - csak megjegyzem, hogy sona is 8k+ sebzést osztott ki. :W
    Egyszer meg amikor segíteni akartam neki, mert Taliyah a nyakán volt, amit meg is öltem, de ekkor előkerült egy Varus és gyorsan belém darálta a skilljeit. Ezt túléltem, bőven lett volna elég sebzésünk, hogy a w-vel átváltoztatott Varus-t megöljük, de nem... ő elugrott a képességével a dzsungel falának másik oldalára... meghaltam megint miatta. Végül nyertünk és 6/4/4-el végeztem. Utólag megnézve pedig Aatrox egy bronze 3-as volt, ami akár már önmagában is intő jel lehet, de itt egy kis érdekesség: Volt egy Trynda a csapatunkban, aki bronze 4-es volt és 17/1/7-el zárta a meccset. Nagyon jól játszott!

    Szóval én ezentúl nem fogok senkit sem a ranked helyezése alapján megítélni, mert ott is vannak jobb-rosszabb játékosok.

    A második Lulu-s meccsem is egy jungler rontotta el, mert megint csak nem tudott játszani csak feedelni, de azt valami mesteri szinten. A top nasus is megér egy misét... Teemoval harcolt odafent és akárhányszor ment a jungler vagy én segíteni neki, hogy majd lecsapjuk a Teemot együtt. Erre? Retardáltak vagyunk, hagyjuk őt solo topozni és farmolni (ekkor már 0/3/0-ban volt). :O

    Ezt sikerült feladni 28 perc után.

    Lehet most már én is innen fórumról felveszek pár embert és csinálunk premade bot, mid/top-jungle kombót, mert borzalom ami néha történik. Voltak már olyan premadejeim, hogy előző meccsből meghívtak egy másikba, de az nem mindig sült el valami jól - inkább nem, mint igen.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák