Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    válasz martin.p #42687 üzenetére

    Én support main vagyok, de tényleg kezdek kicsit elkeseredni, mert 10-ből 8 játékban ez a forgatókönyv:

    - ha kapok egy nem rossz (értsd lehet akár kevésbé jó, átlagos vagy akár jó is) ADC-t akkor a lane-t álltalában megnyerjük, mert én régóta supportolok és agresszív supportokkal játszom akikkel könnyű zónázni az ellenfelet. Mert tényleg, akikkel sűrűn játszom supportok azok ebben jók, Velkoz, Brand, Morgana, szóval ilyenkor a lane-t nyerjük simán. Ebben az esetben a mid és a top 8perc alatt úgy elfeedeli az ellenfelet, hogy onnantól esélytelen nyerni. Tegnap játszottam egy promo meccset 8! percnél 0-6-0 top 0-5-0 mid. Érted 8 perc alatt el se jutok odáig hogy roamoljak... 15 percnél volt 0-9-0 top és 0-7-0 mid.

    - vagy sokszor van olyan hogy olyan jön ADC-nek aki csak fillel, itt nem egyszer megtörténik, hogy jövünk vissza a lane-ra, pingelek neki, hogy megyek Blue sideon river tribush-t wardolni, mire megteszem azt a 2-3 métert addigra meghal az ADC, de tényleg...hogy a tökömbe lehet hogy addig nem képes biztonságosan játszani amig leteszek egy wardot a tornyunk feletti tribushba? :D Megmondom, braum + lucian ellenfél, ő meg Vayne -> [link]

    Illetve, nem tudom, hogy megfigyeltétek-e, de nekem már meccsek óta feltűnt, hogy
    ad1: a carry az vagy mid, vagy jungle, esetleg top
    ad2: az adc-k nagyon-nagyon szarul teljesítenek, alig van kill, dmg contribution még annyi se, bár ez lehet az ELO-m miatt van, ezért sem játszom protect the carry supportokkal, mert minek..
    ad3: 1-2 lane vagy nálunk vagy az ellenfélben durván elfeedel alig vannak kiegyensúlyozott meccsek :S

Új hozzászólás Aktív témák