Új hozzászólás Aktív témák

  • Ryder1

    senior tag

    válasz hugi0 #38091 üzenetére

    Az a lényeg, hogy a Riot tenni szeretett volna a csalók ellen. Először RP-t, teemo sapkát, stb ajánlottak azoknak, aki a scripteket írták, később már rendes fizetést kaptak "konzultáns" címen. Rengeteg bugot javítottak ki. Az egyik ilyen script író állítja, hogy ezek az emberek rendes játékokban használták a csalásokat, hogy jelenteni tudják a Riotnak, viszont a Riot azt állítja, hogy nem engedélyezte a "konzultánsoknak", hogy ezeket más játékosok ellen felhasználják.
    A Riot kiderítette, hogy kik a script írók, felkeresték és "felszólították" őket, hogy hagyják abba ezt a tevékenységet. 16 évesek ellen nyilván elég hatásos volt.
    Elvileg nagyon egyszerűen ki lehetne szűrni az összes csalót, mert amikor egy pontra kattintasz, akkor egy bizonyos ‘WAYPOINT_UPDATE’ csomagot küldesz, amit a kliens és a szerver is lát. A scriptek egy gombnyomásra 50-100 ilyet is küldenek, ami élő ember számára lehetetlen lenne. Csak egy szűrőt kéne tenniük a játékba, ami az ilyen sebességű csomagok küldését figyeli és bannolni tudnák az összes csalót.

    Tömören ennyi a lényeg, többi leginkább arról szól, hogy hogy működtek együtt a script írók és a Riot.

Új hozzászólás Aktív témák