Új hozzászólás Aktív témák

  • Dolby

    senior tag

    válasz WinnerB0Y #21748 üzenetére

    A pingelés miért nem jó? Rám is szóltak már és nem értem miért jobb az ss, amit én lassabban tudok beírni, és még ráadásul azt is be kell írni hol van miss ahhoz hogy érjen valamit. A minimapet amúgy is nézni kell 90%-ban, ha ott villog egy "?" az kevesebbet ér mint ha beírom hogy ss top? Komolyan érdekelne a véleményed mert nekem sajnos semmi magyarázat nem jut az eszembe, azt pedig elég macerás megvalósítani, hogy írjak ss-t meg pingeljek is minden alkalommal csak hogy mind a két igényt kielégítsem.

    Szerintem kellene egy "Troll game" funkció a játékba, ahova mehetsz ha mindenből eleged van és useless akarsz játszani. Bár lehet, hogy általában akinek ezt használni kéne az nem használná mivel itt az egyetlen vágya hogy tönkre tegye más játékát nem teljesülne...

    Amúgy nekem a megoldásom erre nem a leave meg a fenyegetőzés szokott lenni, hidd el hogy annyi is elég ha megírod, hogy legközelebb csak akkor mész ha hívnak. Le fognak nyugodni, és nincs annál jobb érzés amikor ezek után segítséget kérnek ;-)

    [ Szerkesztve ]

    - Nyugalom, a hosszú élet ritka!

Új hozzászólás Aktív témák