Hirdetés
Aktív témák
-
vtechun
veterán
sziasztok! nyertem egy samu ue32eh5300 tv-t, de ha jól sejtem akkor ez nem tudja a 24p-t, kérdésem lenne, hogy 42 collos LG, fullhd, 3D tvk-ből mi az amelyik tudja a 24p-t? főleg az olcsóbb kategória érdekelne, mert most egy 37-es LG-m van, el akarom kótyavetyélni a Samsungot, aztán majd beszerezni egy LG-t, köszi
-
vtechun
veterán
hat elvileg 1080/60Hz-et irt ki a tv a sarokban, hiába 24 fps-es filmet néztem, meg sehol sem láttam leírva a specifikációjában. azt tudom hogy a mostani LG LC41-em tuti nem tudja, és ha már veszek valamit akkor olyat szeretnék venni ami viszont tudja tehát ez a Samsung tudja azt hogy nem 60 képkocában jeleníti meg másodpercenként a 24 képkocka/másodperces filmet, hanem 24-ben? elkerülve az asszem 2:3 pulldown néven ismert jelenséget?
-
vtechun
veterán
samsung nekem nem kell, mondom, jutalmul kaptam a cégtől, viszont asszem kb valami ilyesmit kellene vennem, hogy megfeleljen az igényeimnek:
LG 42LW659S[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
Ahogy nezem ezen leiras szerint a samsung ue32eh5300 az tud elvileg 24p-t. Kerdes mar csak az lenne, hogy nekem xbmc-re kotve ez miert nem jott elo? Elvileg be volt love, hogy allitsa at a kijelzo frissitesi frekijet a filmehez.
-
vtechun
veterán
szerintetek létezik, hogy ezek közül, csak a 659-es LG tudná a 24p-t? Valamiért most ez a legfőbb szempontom, egyébként, ha a smart tv funkciók nem különösebben fontosak, csak a képminőség, akkor a 3 TV közül melyik a legjobb vétel? 42LM620S, 42LW659S, 42LW4500
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
A 24p a vesszoparipam, van aki szokta ezt a funkciot hasznalni pl. LG tv eseteben hogyan lehet elohozni? Tegyuk fel rakotok egy bluray lejatszot, ami ilyen anyagot tol at a tvnek, ilyen esetben a tv alapbol 24p-ben kezdi el jatszani? Vagy 60hz-en? Vagy hogyan kell ezt elkepzelni? Elobb voltam media marktban tvket nyomkodni, full hd forras eseten is csak 60hz-eket irt ki amihez hozzafertem, opciot meg erre nem nagyon talaltam..
-
vtechun
veterán
válasz benvolio #19611 üzenetére
hmm, nekem pont XBMC-nél lenne lényeges, ezek szerint az ue32eh5300-as nem tudná a 24p-t? mert 60 hz-et írt ki továbbra is, bár linuxon használom.
közben az LG-s teszt topicban szóba került, hogy esetleg jobb képe van a plazmának, mint ezeknek a 200 ezres kategóriájú 42-es LCD-knek, 3D-ben meg pláne, tud valaki hirtelen mondani komoly hátrányt mondani a plazmának, ebben a kategóriában?
-
vtechun
veterán
sziasztok, valaki tud valahonnan keríteni értéket a régebbi LG LC41-es modell, feketéjének világosságát illetően? cd/m² értékben? köszi
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Opel topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest