Hirdetés
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Van most nekem egy Samsung UE-40B8000 LED-em. Egyszerűen imádom a képét.
Nézegettem a TV-ket, és feltűnt, hogy az LG-nek van egy szériája, a LE5300, ami szintén LED, de jóval olcsóbb. Igazából méretet szeretnék növelni, de az lenne a kérdésem, hogy mit várhatok képminőségben? Mert egy elég olcsó szériának tűnik, így tartok attól, hogy a képminősége jelentősen elmaradna a jelenlegi TV-mtől, és bár a méret növekedne, kicsit "savanyú lenne a szőlő".
Lehet ennyire komoly különbség a kettő között?
Szerk.: bocsánat, az kimaradt, hogy már nincs szükségem a jelenlegi TV-m extra tudására, már csak egy szimpla TV kellene, tehát ez nem szempont...
[ Szerkesztve ]
-
-
TazLeacher
nagyúr
Közben egy kicsit utánaolvastam...és ez a plazma dolog számomra annyira nem szimpatikus... Úgyhogy akkor lehet inkább spórolok még egy kicsit...
Azért jött egyébként eleve szóba ez a típus, mert az aláírásodban lévő honlapon olvastam egy tesztet a 42"-os változatáról és ott istenítették a képminőséget.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Azért meghallgatnám a javaslatodat egy 50"-os plazmára...semmilyen extra szolgáltatás nem érdekel, de fullHD-t szeretnék, és nem kell 3D-sem. Elsődleges szempont az ára lenne. Vagy menjünk át a másik topic-ba?
Értem. Megmondom őszintén láttam a TV 47"-os változatát kiállítva, nézegettem egy jópár percig, de nem voltam tőle elájulva. Valószínűleg elég sz@rul is volt beállítva, de akkor is...ezért kérdeztem, mert ezt ráadásul még élőben is megcsodáltam.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz gyáliSanyi #10559 üzenetére
Mert egy asztal előtt ülve rohadt zavaró lenn egy 40"-os TV mondjuk 60 cm-ről?
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Olyan TV-re lenne szükségem, ami:
- LCD
- FullHD
- USB-n keresztül mindenféle mókolás nélkül lejátszik videót
- a lehető legolcsóbb legyenA képminőség, márka nem érdekel, talán a betekintési szög, ha van ebben változás. Reklám célokra használnám. Méretben 37-47"-ig, az lenne a legjobb ha lenne belőle több féle méret, mert több darab kellene, és akkor nem kellene több különböző típus.
Köszönöm
-
TazLeacher
nagyúr
Egyik barátom szeretne LCD-t. Mondjuk LED FullHD-t. 46"-os érdekelné, SMART és a 3D nem szempont. Inkább árérzékeny.
Mit ajánlanátok? Jöhet több alternatíva is (pl.: ez vagy az drágább, de jobb a képminősége...)
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz nightshadow #17667 üzenetére
Samsung UE46D5000 Full HD LED TV
Erről mi a vélemény? Ez most 189.900 Ft...vagy az 5-ös széria elég alap? Vagy ennyi pénzért ne is várjunk mást?Az LG már nem fér be neki, mert szélességben max 110-ig mehetünk, de megkérdezem, hogy az kis elétérés hátha még belefér. Ha meg LG 47, akkor ott van még ez is: LG 47LE5310 ez valami régebbi modell? Ez is 179.900.
A háromból melyiket ajánlanád?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz petya84b #17670 üzenetére
Igen, hagyd így. Lényegében most torzításmentes adást nézel, ami a legjobb. A probléma ott kezdődik, ami pl.: nálam volt, amikor már körbe van keret. Ezeket a sávokat meg lehet szokni, és legalább úgy nézed a képet, ahogy kell. Sajnos ez nálam az IPTV-vel nem megoldható.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz nightshadow #17673 üzenetére
Köszönöm, téma lezárva, hallgatunk rád.
-
TazLeacher
nagyúr
Tőled kérdezném konkrétan:
Mekkora az ideális TV méret, ha:
- kb. 3,6-3,8m-ről nézzük
- szeretem a BD filmeket, vásárolok is, így természetesen játszik a FullHD
- viszont rendszeres mellette a 720-as film is, nem minden a FullHD
- a feleségem elég gyakran néz normál TV adást
- közelebb ülni nem tudok (és nem is akarok).Egy 55-ös TV-n nem lesz rohadt ronda a normál digitális TV adás?
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm szépen a választ. Az 55-ös a jövőbeli lehetőségeim maximumát jelenti árban - persze, hogy szeretnék nagyobbat - így akkor az jó lesz, ha Te is úgy véled, hogy nem lesz nagyon hányinger a TV adás. Ennél nagyobbra sajnos még a jövőben sem igazán futná, ez is majd inkább év vége felé, amikor elkezdenek kicsit lentebb mászni az árak.
Sajnos a vászon és a vetítő több szempontból sem oldható meg kultúráltan sajnos, pedig már nekem is megfordult a fejemben, de erről le kellett tennem, de ez egy hosszú történet. Részemről szerintem ez a méretű TV elég hosszú ideig a húúúú...wazzee...effektust fogja még nekem így is hozni.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem az a gond...inkább a kábelezés a fő gond. Egy díszkő falon van a TV, és rejtett vezetékekkel, de arra nem számítottam, hogy a szemben lévő falra is vigyek valamit. A díszkövet meg nem veretem le...ennyire azért nem fontos, elsősorban lakás, csak másodsorban a mozi... Fontosabb, hogy hogy néz ki, mint az, hogy vászon legyen.
-
TazLeacher
nagyúr
Csak az erősítőnek - ami ugye a TV alatt van - valahogy csatlakoznia kell a szemben lévő falon lévő projektorhoz. Ha előre gondolkodtam volna, akkor a falban lévő csövet felviszem a padlásig, ott átvezettem volna, és lehozom a szemben lévő falon. De így nem tudom szépen megoldani...nem a vászon a legkisebb gond, a nagyobb a projektor HDMI és tápkábele.
-
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest