Hirdetés
Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
válasz nightshadow #25458 üzenetére
Szóval az is simán vállalható, gondolom nem sok mindent fejlesztenek ezekben egy év alatt?
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Dzsekó
addikt
válasz nightshadow #25514 üzenetére
Köszi, akkor kb. jól tudtam. Ami új volt, hogy 100Hz-es frissítésnél mindenféleképpen trükközni kell, úgy tudtam, hogy simán előállítható, mint az 50Hz, csak az olcsóbb TV-kben interpolálnak illetve fekete képkockáznak. De ahogy olvastam mindkettőnek van hátránya, sőt a fekete képkockás megoldás még hasonlóan villódzhat is, mint a CRT.
-
őstag
válasz nightshadow #25528 üzenetére
tény, de mondj egy gyártót, ami passzív 3D-vel csinál *VA-s TV-t Még mielőtt azt javasolná valaki hogy vegyek plazmát, az azért nem jó, mert irtó világos a nappalim, és esélytelen normálisan lesötétíteni nappal.
Monitoroknál is orrba szájba nyomatják mindenhol az IPS-t, *VA-t alig kapni. Biztos drágább előállítani, pedig egy gyengébb AUO gyártmányú *VA panel is jobb kontrasztot tud hasonló minőség mellett mint az e-IPS-ek.
Persze ne panaszkodjak, legalább alábbhagyott a TN dömping. -
the_mad
aktív tag
válasz nightshadow #25539 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak a duplájára lehet növelni a képfrissítési frekit a villogtatással és nem a négyszeresére. Tehát 50hz-100hz, 100hz-200hz, stb.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
törölt tag
Ha valakinél előtérben szerepelnek a 24p mozifilmek, akkor a háttérfény villogtatás számomra természetesebb képet nyújt, mint az erőltetett interpoláció. Úgy fogalmaznék: barátibban javít a mozgáskezelésen :-)
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #25544 üzenetére
Az csak egy samu ami rondább, műanyag és kisebb is!
[ Szerkesztve ]
-
enterlaci
senior tag
válasz nightshadow #25531 üzenetére
legalább 5 jó 3D-s film van
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
BobChemistry
őstag
Hm...akkor most van olyan készülék ami natív 100 Hz-es?
Vagy mit ajánlanál? 3D nem kell.
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Dave567
addikt
válasz nightshadow #25531 üzenetére
Na jó, de azt te is tudod hogy ha valakinek, huhhh de nagyon fontos a képminőség, akkor nem LCD-t vesz, hanem Plazmát.
Mondjuk én nem ismerem a Sonykat, de súlyos nagyon az áruk, ennyiért én nem vennék tv-t semmi pénzért, mert nem tehetem meg, de ez legyen az én problémám.Andrasxy: Sajnos a Philips 5-ös szériák nem ajánlottak, sok gond volt velük.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #25558 üzenetére
A Samsung annak köszönheti leginkább az olcsóbbságát hogy az árgépen nem győznek a kereskedők egymás alá licitálni, nameg a sok szürke import. Ha ez nem lenne akkor a hivatalosan ajánlott samu árak messze a sony szintjén vagy felette lennének amely árak persze túlzóak.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #25561 üzenetére
Szerintem meg az F6500 nem jobb tv a W805-nél, a fekete szintet leszámítva, viszont a betekintési szög, az anyag minőség és a szinei meg jobbak a sony-nak. 300ezer ft-nál meg 20ezer ft különbség annyira nem érvágás. F6400 ajánlott fogy ár: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nightshadow #25561 üzenetére
Pécéálomnál 310-ért 55F6400 is kapható, szvsz ez az év legjobb vétele ár/értékben.
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #25564 üzenetére
Azzal hogy az F6400 100hz és 3D, igen felette van a W650-nek, én csak azt mondom hogy akinek nem kell a 3D és az interpolált 100Hz annak jobb a W650-es. Játékra is jobb, és az egész tv összeszerelése és anyag minősége is jobb.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #25564 üzenetére
Igen hivatalos ár a 185k ami azért jutott ide mert egymás alá pakolnak a kereskedők ahogy tudnak, a hivatalos garral árusítók is ha csak kb5000ft árrésük lesz akkor is.. Hidd el, közel vagyok a tűzhöz..
-
Dave567
addikt
válasz nightshadow #25558 üzenetére
Bocsánat, csak mellékesen megjegyeztem a dolgokat, meg a feketére írtam azt hogy sonynak jobb gondolom csak viszont marha drága..
De ide be linkelem, aki szeretne jó kis tv-t, http://www.bemutatoterem.net/Termek/panasonic-tx-p55st60e-p110344.html nem fog csalódni benne, elnézést hogy ide raktam, de ez marha jó ajánlat ha igaz.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz nightshadow #25568 üzenetére
Szerintem ha a képminőséget és a minőségi anyag használatot nézem akkor a Sony jól áll, de nem ömlesztve kapható aminek ára van. De nem ragozom tovább, hiszen a samu folyik a csapból is...
-
andrasko
senior tag
válasz nightshadow #25605 üzenetére
Igen használtan venném.
Konkrétan egy sima képcsöves TV helyett lenne:
72cm-es, 4:3, flat-sarkított, 100hz-es CRT, Hyunday.
Szerintem ennél klasszisokkal jobb lenne! Nem???Miben elavult?
Szerintem túl sok extrát nem kamatozna a TV adás esetén.
Nagyrészt arra lenne használva. (1 és 2 eset)Esetleg 50e-ért mit javasolsz helyette?
ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
doddencs
senior tag
válasz nightshadow #25326 üzenetére
játékra mennyire alkalmasak ezek a tv-k?
130-ból ez a kettő a max, amit ki lehet hozni, gondolom nagyobb méretben kár is keresgélni?
-
Vladi
nagyúr
válasz nightshadow #25676 üzenetére
Köszi a véleméynt és a linket.
Miben jobb a samsung?Jah! Közben leesett, hogy ezt a samut néztem én is, csak az mm-ben 300 volt az ára. De ha csak ennyi, akkor lehet, hogy tényleg jobb!
[ Szerkesztve ]
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
pjen
félisten
válasz nightshadow #25739 üzenetére
Egy 50" Tv kikapcsolva eléggé agyon tudja vágni egy normál méretű nappali hangulatát,lakberendező legyen a talpán aki beilleszti.
-
rii
nagyúr
válasz nightshadow #25827 üzenetére
nagyon köszönöm a segítséget!!!! (-.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ginola
addikt
válasz nightshadow #25861 üzenetére
A Sony tv-k (32W-5500) milyen fájltípusokat játszanak le USB-n?
-
ginola
addikt
válasz nightshadow #25863 üzenetére
Szia
W5500-ra gondoltam.....
-
ginola
addikt
válasz nightshadow #25866 üzenetére
Nagyon köszi, vagy konvertálok....
-
Sup
tag
válasz nightshadow #25869 üzenetére
Pont ezt a tv-t néztem ki. Köszi az ajánlást, és ezen szerinted jobb a PS-zni , mint mondjuk ezen a tv-n ? Samsung UE32F6400AW
-
Sup
tag
válasz nightshadow #25871 üzenetére
Ezt nem tudtam, ahogy azt se h a samsung-nak nagyobb az input lagja. A sony-t terveztem megvenni, és meg is erősítettél a döntésemben, köszönöm.
A játéknál miért nem számít a Hz? (Bocs ha hülye kérdés)
[ Szerkesztve ]
-
Sup
tag
válasz nightshadow #25873 üzenetére
Jah értem, ezt nem tudtam, köszi az infókat.
-
krx21
nagyúr
válasz nightshadow #25871 üzenetére
Én játéknál is bekapcsolom a 100Hz-et mert a 25-30fps-es szaggató konzolos játékokból szépen futó 50-60fps-t csinál!... A megnövekedett input lagot meg elviselem... Kinek mi a fontos... Ez saját magának kell eldönteni!
-
zeusz55
senior tag
válasz nightshadow #25885 üzenetére
Kösz a választ! De igazából az aggályom hogy 300GB külső vinyót lát e a TV!? mert ugye a készülékek be szoktak lenni korlátozva hogy max XX gb ig látja az eszközt!?!?!?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
doddencs
senior tag
válasz nightshadow #25902 üzenetére
játékkal hogy áll ez a két modell?
-
bigdady
nagyúr
válasz nightshadow #25902 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
válasz nightshadow #25912 üzenetére
nem tudom. pont azért kérdeztem, mert totál kuka vagyok hozzá.
csak már annyit hallom ezt a témát, hogy ez az lcd tv-knél gond monitorként való használatnál, én közben pedig nem találkoztam még vele, hogy a végére akarok járni: én vagyok a hüölye és vak, vagy csak a tv-m jó ebből a szempontból...30ms. ööö izé. az 0.03mp, ugye? ( )
és ezt honnan tudni, hogy az enyémnél mennyi van?
és mennyi az érzélelhető? 50-60+?
ezért kéne valami jó kis magyar nyelvűlink, hogy megértsem már végre a témát.és ami a legfőbb kérdés: ezt az értéket egy típus kiválasztásánál elére és pontosan meg lehet tudni?
vagy adott típuson belül is változik?
tehát: elre kivédhető-e, vagy csak a vásárlás után derül ki, hogy így jártál...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz nightshadow #25914 üzenetére
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
gycs02
tag
válasz nightshadow #25932 üzenetére
És a teszteken kívül van valamilyen mód, hogy kiderítse az ember milyen TV-t vett?
-
gycs02
tag
válasz nightshadow #25935 üzenetére
Ez "természetes" sajnos, éppen ezért valami otthoni teszttel? Valamelyik led topicban írták, de nem találom, hogy "szépen futott rajta a 100 Hz-s teszt videó". Ilyen teszt lehetőség nincs?
-
koháry
tag
válasz nightshadow #25945 üzenetére
Az F6500-ról több külföldi cikket és tesztet olvastam már, abban általában csak jókat mondtak róla a vásárlók, azért voltam kíváncsi rá, hogy mennyivel lehet nála jobb az F6650. Mi a helyzet az ES szériával, vannak lényeges hátrányai az F-el szemben?
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
koháry
tag
válasz nightshadow #25948 üzenetére
Köszönöm a választ. Igen ez ami engem is a legjobban zavar benne, nem igazán szeretem a fehér színt műszaki cikkeknél.
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
f_you
tag
válasz nightshadow #25987 üzenetére
Köszi a választ, akkor ezen átsiklottam, bocsi.
Szép darab, csak ez már smart, meg 3d, wifi, anyámkínja ami neki teljesen felesleges. Vagy a jobb tv-k sajnos mindenképp ezzel járnak?
Márka amúgy lényegtelen, lehet teljesen noname is ha jó, a design is csak "sokadlagos" fontosságú. -
Sup
tag
válasz nightshadow #25990 üzenetére
Sziasztok, ismét segítségeteket kérném. Ismerősöm szeretne tv-t venni. Köszönöm előre is a segítséget.
-Minimum 106 cm
-Márka : LG
-3D
-Játékra kell (PS3 /PS4)
- 150 ezer forintigLg 42la6130 amit eddig kinézett.
-
Sup
tag
válasz nightshadow #25992 üzenetére
Először is köszi a segítséget. 42LA620V vagy 620S , mert csak 620S -t találtam
-
Bazs-
tag
válasz nightshadow #25996 üzenetére
Milyen TV-t ajánlotok 135 ezer Ft-ig ? Csak tv-re és HD filmekre lesz használva media lejátszón keresztül.
Akár boltot is mondhattok, de lehetőleg olyan kellene, ahol van lehetőség részletfizetésre.Köszi előre is.
-
zippofcy
senior tag
válasz nightshadow #26001 üzenetére
Köszi
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
f_you
tag
válasz nightshadow #25990 üzenetére
Mondtam neki, hogy nézzen meg egy párat előben és úgy döntsön. Akkor a Samu F6400 szériát mindenképp megnézi. Sony W650-ről jókat olvastam, van még amit érdemes megtekinteni 40-46''-ban ami 200e alatt van?
-
félisten
válasz nightshadow #26051 üzenetére
A vortexet néztem én is még mint alternatíva, de sajnos itt a 65k az 65k nincs és nem is lesz hozzáa pluszban semennyi, az illetőnek ennyit ér meg.
-
félisten
válasz nightshadow #26053 üzenetére
Arról tudsz valamit mondani esetleg? Sencor van még ilyen árban ugyanolyan jellemzőkkel. Sajna a Vortexnek még hivatalos oldalát sem találtam.
-
félisten
válasz nightshadow #26055 üzenetére
Hát igen csak ez nem rajtam múlik sajnos. Amúgy egy hagyományos 55 centis CRT TV-nek Lapos tévében mekkora a kb megfelelő? 29-32"? Élmény tekintetében lennék rá kíváncsi.
-
félisten
válasz nightshadow #26057 üzenetére
Értem, és vizuális élmény tekintetében? Mert mondjuk most a 4:3-as képernyőn felül alul van egy sáv a 16:9 miatt, szóval akkor egy legalább 26"-os képernyőn a vizális élmény romlani nem fog ha már javulni sem ugye?
Azért kérdem ezeket mivel lehet lenne 60-66 centis LG vagy Samsung ebben a kategóriában és akkor az csak jobb lenne-
-
félisten
válasz nightshadow #26059 üzenetére
Na igen de a Vortex 1 év gari azért csak. Nem egyszerű döntés az tuti.
-
félisten
válasz nightshadow #26061 üzenetére
Köszönöm a tippeket, ma du. utánajárok még egyszer mit lehet itt megvenni a világvégén.
-
f_you
tag
válasz nightshadow #26008 üzenetére
Köszönöm a segítséget, végül 40F6500 lett belőle
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest