Aktív témák

  • dh66e

    veterán

    válasz eketomy #16433 üzenetére

    Nézd meg a tv menüjében hogy nincs e erre beállítási lehetőség( az enyémben van de az más kategória)Tv adásnál már láttam ilyen jelenséget ami egyértelműen adáshiba vagy szolgáltatói hiba lehetett de külső eszközről még egyik tv-m se csinált ilyet.Ettől függetlenül mivel említetted hogy usb-n is csinálja(és nincs a tv menüjében opció a hang késleltetésére)egy telefont megér a szerviznek a dolog hátha tudnak valami okosságot rá.

    Nightshdow
    Az egész véletlenül derült ki és nagy mázlim volt hogy időben (DVB-T tuner).A részletekkel nem untatlak meg nem is gondoltam hogy érdekel bárkit is,de örülök hogy emlékszel egy elvetemültre aki sharpot vett. :)
    Ez volt a beteg és Ezt kaptam cserébe.
    Nagyon szélsőséges tv mert bár nagyon jó a képe és minden földi jóval meg van áldva,de a kezelhetősége a régihez képest is katasztrofális a számomra.Mondjuk ezt már akkor is tudtam amikor tárgyaltam velük,de csak ez a modell volt ami tudta azokat a funkciókat amik már a régin is nagyon fontosak voltak(24p,matt kijelző) és árban is ez volt amit kérhettem maximum.
    Sír a lelkem amikor belépek a menübe nekem még mindig nagyon szokatlan ez a philips belső egy két funkció annyira primitív hogy már sírnom kell.A távja szerintem a világ legelcseszettebb műve címet is elnyerné- le is van selejtezve-de ez is philips alapokon nyugszik.Ez viszont nem menti fel a sharpot.
    Szóval kompromisszumos volt a dolog de még mindig ez volt a legjobb megoldás figyelembe véve hogy a szervizük( ill. a központ is csak a kötelező védelmi protokolt hajtotta végre) végig korrekt és gyors volt hogy lebonyolítsuk a cserét.A 3 év meg újra ketyeg. ;]

Aktív témák