Aktív témák

  • malwy

    senior tag

    válasz do-Sequence #12189 üzenetére

    1. Egyáltalán nem derült ki "sok év műszaki berkekben eltöltött időd", így én kérek elnézést. Csak számtalankor találkozok olyannal, hogy vesz egy xy márkájú valamit, elromlik és utána rámondja, hogy az összes xy szar. Ez az okoskodás, nem az amit Te írtál. Nehogy kussolj, inkább világosíts fel, elvégre most szórnám én is sokakkal a pénzemet tv-re...

    Nagy számok törvénye miatt főképpen igazat adok. Én mint autodidakta, hobby módjára űző személy, csak 1-1 szétszedett típusról tudok nyilatkozni, többiről meg csak elmondott tapasztalatokkal rendelkezek. Ez valóban semmi, nem is mondok semmiről semmit.

    "A főbb itthoni márkákról pl sony, philips, pana, samu lg volt műszaki tapasztalatom nem kevés és ezek után alkotok róluk véleményt. Nem 1 vagy 2 db. után és nem is 1 vagy2 év után!"
    Ezek után, meg is fogadom a tanácsodat.

    2. Valaki valamilyen Sharp modell? Csak, mert eddig a topikban az lg 42lk530 felé terelgetett mindenki. Szempontom, hogy monitornak, játékhoz is jó legyen, árban korrekt, képminőségben szintén megfelelő.

    (#12188) AmunRa: Ajánlott márkákkal a tapasztalataimat írtam le, offolva (!), személyes nézőpontból. Igaz téves eszmével vezetve, mely az 1-1 készülékről történt megnyílvánulásra hozott ellenpéldát. Csak közben kiderült, nem 1-1 készülékről volt szó.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák