Hirdetés
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
Aktív témák
-
Bazsika22
tag
Én a pécsi szervízel szívtam amit korábban leírtam egy relé volt szar a tv-ben és arra fogták,hogy nem rendeltetészerű használat,hogy gépre van kötve s-videoval.
Hülye voltam akár perre is vihettem volna.
Azóta is van bajom a samu tv-vel. A sík képcső miatt ha túl erős a fény az adásban két oldalt elszineződik teljesen a kép a "szakszervíz" megen kint volt ezzel még a relé előtt és megmagyarázták,hogy ez a tv-tulajdonsága a sikképcső miatt van benne egy terelő háló ami ha felmelegszik deformálódik és nem teljesen jó helyre tereli az elektronokat.
Ez nagyjából elfogadható és igaz válasz lenne és nem is foglalkoztam vele fél évvel ezelőttig míg egy új ismeretség keretében találkoztam egy ugyanilyen tv-vel na ott ha kisüti a retinám a fényerő sincs ilyen.
Mivel benne voltam még a két évben újra jeleztem a problémám.
Kijött az ürge ugyanezt mondván nem kell gépre kötni,mert ott jelntkezik inkább ez a gond és miután mondtam ,hogy 1,5évvel ezelőtt voltak itt ugyanez a probléma miatt,akart kérni 5000forint kiszállási díjat.Már rendőrt akart hívni mikor felhívtam a samsung magyarországot és a diszpécser utasította,hogy nincs igaza.Na ennyit az egész hitvány szar bagázsról.
Aki Pécs közeli kerülje sztem a samsung cuccokat legalábbis ez az én véleményem.
Kollegám isteníti.(nem is volt garis dolga velük)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest