Hirdetés
Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz bigdigit #22378 üzenetére
"kettő közül még mindig a sony hiába van neki ez a fésűsakármi nevű hibája.ez csak közelről látszik rajta."
pontosan milyen fésűs dologra gondolsz?
mostanában tesztelgettem a beállításokat, motionflow játék közben szerintetek mennyire javasolt? NBA-t néztem, nekem határozottan jobbnak tűntek a nagyobb dolgok (pl közönség) mozgásai. PES-ben viszont amikor be volt kapcsolva, a gyorsan mozgó kis dolgok körül (játékosok, focilabda) sokszor elég egyértelműen láttam egyfajta furcsa csíkozódást.jah, és egy tanács minden W4500 tulajnak: Features/Film Mode alapból Auto 1-en van, állítsátok át Auto 2-re. gyakorlatilag kiderült, hogy ez okozta azt a szaggatásszerű hibát, amiről eddig panaszkodtam, auto 2-re téve minden teljesen tökéletes, mehet motionflow is be mellé. kézikönyv szerint elvileg az auto 1: simább képmozgás (lol?), auto 2: eredeti film visszaadása. nemtom, hogy más forrásnál hogy működik ez az alapértelmezetten beállított auto 1, de fullhd-n csatlakoztatott pc-nél katasztrófa, az biztos.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz asadasad22 #22403 üzenetére
Köszi az auto2 tippet, bár nálam auto1-nél sincs szaggatás.
⭐ Stella
-
bigdigit
addikt
válasz asadasad22 #22403 üzenetére
viszont amikor be volt kapcsolva, a gyorsan mozgó kis dolgok körül (játékosok, focilabda) sokszor elég egyértelműen láttam egyfajta furcsa csíkozódást.
ez is artifact
fésűs dolog:az alakok,élek széleit nézd de ne HD forrásnál.nem egyenes sima szegélyek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz turandot #22407 üzenetére
az 1080i-vel csak az a bajom,hogy a földi digitális adás ebben a formátumban jön(már ami még most jön)
akkor ezzel elég gázos lehet együtt élni.
technikailag azt viszont nem tudom ha valaki boxon keresztül fogja ezeket az adásokat az is 1080i-ben jön vagy átteszik 1080p-be?bár ezt kétlem...
innen kezdve elég zavaró a dolog. -
stormy89
csendes tag
Sziasztok. Samsung LE 26A451C' Media Marktban 109900FT Digital Plazazaban 95500FT. Az lenne a kérdésem, hogy gyári garit adnak a Digitalban?nem tudom ,hogy hol
lenne jobb megvenni? -
Digitalis
senior tag
válasz Scoobyka #22408 üzenetére
Philips Cineos szériában tényleg nem nagyon találni hibát. Hihetetlen jó képet produkálnak még sima TV-adásnál is. A ledenként szétosztott true color emby spectra 3 (főleg dinamikus módban) meg tényleg különlegessé teszi a cineos philipset. Philips [nxp5100] processzor rendkívül jó skálázható, nagyon profi, nem véletlen, hogy high end LCD-k be is ezt rakják. Talán a magasabb árfekvés a hibájuk.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
bigdigit
addikt
válasz johnny82 #22412 üzenetére
Amúgy milyen tv-t érdemes venni, ami szinte mindent tud 37-42 collban? 300K-ba belefér egy ilyen?
csak philipsről nyilatkozom mert az volt a kérdésben is:
37-es nem járt nálam így arról nincs tapasztalatom.
42-47-ben ami mindent tud és ambilightos:
9603 két oldali ambival.ennél 3 fokkal jobb a 9703 mivel 3 oldali ambija van szélesebb színpaletta és jobb panel.S-IPS panel van benne előnyével és hátrányával.szebb szinek viszont oldalról kicsit ezüstözik.nem ambilightos verzióban a PES sorozat marad.ami tulajdonságaiban megegyezik a 9703-al csak ambilight nélkül ellenben ultra lapos kivitelben mivel minden elektronika egy külön dobozban van.ebben AUO panel van jobb feketével és nem ezüstözik.
-
JuAnita
csendes tag
sziasztok!
LCD TV-t szeretnék venni 100e (+/-20e) körül. Van 2 jelöltem:
Samsung LE-32A330 99e-ért
illetve
Sony (Bravia) KDL 32L4000 119e-ért.
Melyik a jobb szerintetek?
vagy van v.mi jobb ebben az árban?
Válaszokat előre is nagyon köszi...
-
nagyúr
válasz radi8tor #22426 üzenetére
csak úgy mellékesen jegyezném meg, hogy a 32-es samsungokat jórészt itt gyártják jászfényszarun. (a nagyokat szlovákiában)
a philips-eket pedig székesfehérváron rakják össze.
gazdasági válság van, vegyetek itt gyártott tévét, inkább a magyar gdp-t növeljétek, mint a szlovákot!
uff.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Digitalis
senior tag
válasz fokukac #22427 üzenetére
fehérváron a válság előtt 24 órában 9 soron ment a gyártás, most meg már csak 2 műszak 3 szalag, és az emberek 60%-a lapát És még nincs vége...
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz radi8tor #22433 üzenetére
Ok-okozat...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz stormy89 #22430 üzenetére
Nem vagyok jártas a 26" kategóriában, de találtam egy Philips 26PFL3403 -et 100e Ft-ért.
Miért pont 26"?⭐ Stella
-
Ati007
őstag
lassan a topik tényleg arról szól hogy milyen szarok az lcdtévék kivéve a philipsek
bigdigit talán ha nem hirdetnéd hogy Philipset árulsz hitelesebbnek tűnnél , na meg ha azt is leírnád ahol nézted a w4500t és fos volt a kép az milyen forrásból kapta a jelet és milyen felbontásban[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
-
sipi83
aktív tag
Hello mindenkinek!
Jövőre szeretném a mostani hagyományos tv-met egy Full HD-s LCD-re cserélni.
Egyenlőre csak tájékozódok!
Számítógépről szeretnék hd -s filmeket nézni, a videokártyám támogatja, kaptam is hozzá dvi - hdmi átalakítót.
A tv-tuner része nem nagyon izgat, mpeg 2 -es DVB Tuner azért nem árt ha lenne benne.
De inkább 1080p-s filmeket néznék rajta, kb 2,5 méteres távolságból!
Mekkora képátló ajánlott, hogy élvezhető legyen?
És látom hogy megy itt a márka-háború rendesen, de azért egy-két kipróbált, ajánlott típust ha tudnátok írni, amire vadászhatnék, azt megköszönném! -
anrab
addikt
válasz asadasad22 #22439 üzenetére
valahol visszább mintha azt írták volna hogy a 4000-es jobb. valami tesztből szedték, de ha rosszul emlékszem bocsi.
-
Motaba78
addikt
válasz sipi83 #22440 üzenetére
2,5 méteres távolságból szvsz 37" alá ne add az elképzelésed.
Nekem is kb hasonló a távolság ami a tv és köztem van ha éppen elötte ülök.
Mivel nekem ilyen tv-m van így én ezt a típust tudom ajánlani neked. (ezen matt a képernyő ha esetleg tv mellé is raknád nem fog tükröződni)[Panasonic tx-37lzd85f]
Én sima tv-re (upc setboxal), internet, játékok mikor időm engedi valamint hd (720p és 1080p *mkv) és dvd filmek nézésére használom.Teljessen elégedett vagyok vele, nincs felhősődés, nincs kenődés gyors mozgásnál.
mpeg-2es tunerrel szerelt, de nekem nem számit a setbox miattHogy teljes legyen az írásom egy kis külföldi teszt videóval. [teszt]
Bízom benne, hogy egynek jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz stormy89 #22438 üzenetére
Ez lenne a kínálat, sajna én nem tudok segíteni benne. 24-26" TV-k
Ami számít neked, hogy a kontrasztarány nagyobb legyen, valamint a csatlakozások. Valószínű a felbontása ugyanolyan a 120k körüli kategóriának.⭐ Stella
-
bigdigit
addikt
válasz Ati007 #22436 üzenetére
olvass vissza ha kíváncsi vagy rá milyen forrásból ment.
de ha utána tovább olvasol azt is meglátod más is írta,hogy hasonlót tapasztal az otthoni tv-jén igaz ő csak 1080i-nél.
ha meg a linkeket is megnézed azt is olvashatod Cifu is írt erről.sőt avforumos tesztben is benne van.igaz ott a w4000-el de úgy látszik a sony nem tudta ezt a betegséget kinőni.
biztos mindenki philips tv-ét árul aki meri bántani az általad favorizált tipust.aki meg csak jókat ír róla tesztekben biztos nem lefizetett ember.ne röhögtess.
már korábban is leírtam azt mondom amit látok és lexarom a teszteket.
ne legyél már te is ennyire szűk látókörű.
nem a kutyád anyósod kell megvédeni.ez csak egy tv aminek rossz a deinterlacer szűrője.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest