Aktív témák

  • [w]

    őstag

    nos, csak úgy a margóra írva szeretném pár mondatban kommentálni a tegnapi eseményeket. (nem kell megijedni nem fikázni fogok :) )

    saját magamból kiindulva és magamra vonatkoztatva egyértelműen kijelenthetem, hogy túlvállaltam magam. így utólag már bánom és nem is látom értelmét, hogy viszonylag rövid időtartamon belül ilyen ''sok'' kupában (hunliga, cbsummercup, chimera, mégvalami? gyerekek, ezt képtelenség nyomonkövetni...) és waron veszünk részt. legalábbis az én teljesítményemet nagyon befolyásolja és nem tudok rajta javítani. most kezdem érezni, hogy az elmúlt két hétben - és jelenleg is - folytatott megfeszített munkatempóm mellett nem játszom jól, nem tudok koncentrálni, stb. szal egyszerűen nem megy és kész.
    nem magyarázkodni akarok, ezen nincs mit, csak le akartam írni hogy érzem magam és ha nagyon béna vagyok akkor ti is tudjátok mi az oka.

    összefoglalva azt kell mondanom, hogy most egy picit szeretnék lassítani és nem akarok minden waron játszani, csak akkor rontom a csapat teljesítményét ha nagyon muszáj (cb-n azért még kipróbálnám magam).

    szerk.: elírások

    [Szerkesztve]

    cmdr PETER W. VOLKOV

Aktív témák