Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Tetsuo #91098 üzenetére

    Az intarziás parketta épp annyit tud, mint egy hagyományos csaphornyos parketta, vagy szalagparketta, svédpadló. Attól, hogy apróra van vágva és mintásan illesztve, még ugyanúgy faparketta annak minden jó és rossz tulajdonságával.

    Én laktam már padlószőnyeges, lamináltas, köves, úsztatott és ragasztott parkettás lakásban is padlófűtéssel és anélkül is.
    A padlószőnyeg és a hideg burkolat van a lista komfortlistám végén, utána az úsztatott burkolat, a lista elején a ragasztott melegburkolat van (mindegy, hogy fa, vagy vinyl). Ezzel együtt aki nem akar vinylt, az tegyen hidegburkolatot vizes helyiségekbe, előterekbe.

    Dr.Zoo: vannak antiallergén szőnyegek, illetve vannak szállodai minőségű szőnyegek, ahol a takarítási, ápolási útmutató nem csak annyiból áll, hogy porszívózd ki, hanem leírja a know how-t, hogy például a beleolvadt gyertyaviaszt hogy szedd ki belőle. Továbbá vannak arra szakosodott cégek, hogy a különféle szőnyegeket tisztítják a legkülönfélébb szennyeződések esetén.
    Nem olyan rossz a szőnyeg, de tudni kell karban tartani és tudni kell felismerni, ha valamire nem alkalmas.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák