Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz TeeJay #87921 üzenetére

    Már kérdezték, válaszoltam is rá.

    joysefke: az akku a markolatban van, 3 db Li-Po cella van benne. Hogy külön lehet-e kapni az akkut, vagy cseréltetni kell a cellákat, azt passzolom. 300-500 töltési ciklust bír, számold ki, nálad ez hány évet jelent.
    Én ebben a kategóriában Makitát használok, két akkuval adták. Nem tudom olyan gyorsan meríteni az akkut, amilyen gyorsan tölti, így folyamatos a vele való munka. (7,2 V-os lipó.)

    Én azt a cserélhető tokmányt megnézném. Öcsémnek tán Hundai van cserélhető tokmánnyal, nagyon gyökér megoldás a tokmánycsere. A tokmányt kinyitod teljesen, ekkor elkezded lecsavarozni a bittartóról levételkor. Felrakáskor rácsavarod a bittartóra, összeszorulnak a pofák a tokmányban és akkor feszül rá a bittartó menetére. Na, ezt képzeld el egy olyan munkánál, ahol csavarozásokhoz előfúrsz... Ehhez két szerszám lenne az ideális, esetleg bit befogású fúrószár, vagy fix tokmány. Bármi más, mint ez a gyökér megoldás.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák